Connect with us

Hír

Hopkins: Ha már nem leszek 1000 yardos elkapó, akkor inkább visszavonulok

DeAndre Hopkinsnak továbbra sincs csapata, úgyhogy próbálja kicsit eladni magát és felverni az árát. Vagy csak próbálja magát a lehető legjobb színben feltüntetni jövőbeli csapata szurkolói számára. Most az újonnan indult Threads felületén írogatott ezt-azt.

“Ha már nem leszek 1000 yardos elkapó, akkor inkább visszavonulok. Tavaly 1400 yardos ütemben haladtam, de jött az elmúlt 11 évem első komoly sérülése. Amilyen jól érzem magam, akár 37 éves koromig is játszhatok.”

A 31 éves elkapónak hivatalosan nem volt 1000 yardos szezonja 2020 óta, de az utóbbi két évben csak 19 meccsen tudott pályára lépni eltiltás és sérülés miatt: két év alatt 1289 yard és 11 TD jött neki össze. Ettől még mindig egy nagyon jó elkapó, még ha nem is számít már a poszt krémjének, mint ahogy a korábbi években, amikor első hat szezonjában átlépte a 1000 yardot és amikor három éven át folyamatosan All-Pro játékos volt Houstonban.

Az elkapók általában 30 éves koruk felett kezdenek lassulni és romlik a teljesítményük. Hopkins játéka mondjuk elsősorban nem a sebességre épül, így ha 37 éves koráig nem is várható, hogy magas szinten teljesítsem, egy-két, talán három kiváló év még lehet benne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!