Connect with us

Hír

ELF: A címvédő is két vállra fektette az Enthronerst

Az European League of Football ötödik fordulójában a címvédő – tehát a kontinens legjobb csapata – Vienna Vikings látogatott a Fehérvár Enthroners otthonába és papírforma szerint 41-12 arányban nyerni is tudott.

Fotó: Kutasi Petra

A Vikings az első félidőben mindössze egyetlen egyszer puntolt, azonban ez mégsem jelentette azt, hogy végig touchdownokat ért el. Ugyan 4 futott TD összejött (három Florian Wegantól, egy pedig egy QB sneakkel), de a hazaiak védelme három fumble-t is kierőszakolt (kettőt Zilai János, egyet peig Jebrai Regan egy sack után). Az Enthroners viszont csak egyet tudott ezek közül touchdownra váltani, akkor Hegedűs Máté passzát Madaras Erik kapta el az end zone sarkában.

A 27-6-os első félidő után a második legelején Hegedűs dobott egy pick6-et, innentől viszont annyira nem volt eseménydús a találkozó, mint az első félidő volt. A Fehérvárnál Ráthonyi Kende szerzett még egy futott TD-t, a bécsiek pedig egy újabb QB sneakkel állították be a 41-12-es végeredményt. A futójáték megállításával alaposan meggyűlt az Enthroners baja ezen a találkozón is, ugyanis az ELF statisztikai lapja szerint 253 yardot nyelt be a védelem a földön.

Ezzel az Enthroners 0-5-ös mérleggel áll a keleti konferencia utolsó helyén, amit a Vikings vezet 4-0-val.

Az összefoglalót itt tudjátok megtekinteni. 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!