Connect with us

Hír

ELF: A címvédő is két vállra fektette az Enthronerst

Az European League of Football ötödik fordulójában a címvédő – tehát a kontinens legjobb csapata – Vienna Vikings látogatott a Fehérvár Enthroners otthonába és papírforma szerint 41-12 arányban nyerni is tudott.

Fotó: Kutasi Petra

A Vikings az első félidőben mindössze egyetlen egyszer puntolt, azonban ez mégsem jelentette azt, hogy végig touchdownokat ért el. Ugyan 4 futott TD összejött (három Florian Wegantól, egy pedig egy QB sneakkel), de a hazaiak védelme három fumble-t is kierőszakolt (kettőt Zilai János, egyet peig Jebrai Regan egy sack után). Az Enthroners viszont csak egyet tudott ezek közül touchdownra váltani, akkor Hegedűs Máté passzát Madaras Erik kapta el az end zone sarkában.

A 27-6-os első félidő után a második legelején Hegedűs dobott egy pick6-et, innentől viszont annyira nem volt eseménydús a találkozó, mint az első félidő volt. A Fehérvárnál Ráthonyi Kende szerzett még egy futott TD-t, a bécsiek pedig egy újabb QB sneakkel állították be a 41-12-es végeredményt. A futójáték megállításával alaposan meggyűlt az Enthroners baja ezen a találkozón is, ugyanis az ELF statisztikai lapja szerint 253 yardot nyelt be a védelem a földön.

Ezzel az Enthroners 0-5-ös mérleggel áll a keleti konferencia utolsó helyén, amit a Vikings vezet 4-0-val.

Az összefoglalót itt tudjátok megtekinteni. 

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JackEasterby
JackEasterby
11 months ago

Ez a vereség most teljesen korrekt az Enthroners részéről. A gond az, hogy semmivel sem sikerült szorosabb meccset játszani a Lepizig-Wroclaw duó ellen. Fontos lenne, hogy erősítsenek a kereten a Prága elleni meccsig, mert nem ők a favoritok.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x