Connect with us

Érdekességek

Ennyire őrzik meg a folytonosságot a csapatok a támadófalukban

A támadófalak mindig kényes részei a csapatoknak: felemelhetik vagy épp megtorpedózhatják az offense-t. Amellett, hogy ki milyen jó játékos, nagyon sokat számít ebben az egységben a folytonosság, az összeszokottság – sokkal inkább, mint bármelyik másik egységben a pályán.

Épp ezért érdemes megnézni, hogy mely csapatoknál hány tavalyi kezdő tér vissza idén is a kezdőbe. Ezt tette meg Thomas Emerick is, aki az idei várható kezdő ötösöket vetette össze a tavalyi játékosokkal, akik vagy az első héten kezdők voltak, vagy legalább a snapek 50 százalékában a pályán voltak.

A legnagyobb változás Tennessee-ben van, ahol egyedül a center Aaron Brewer maradt a helyén, körülötte mindenki kicserélődött. Mivel elég gyenge volt a Titans fala tavaly, így gondolhatnánk, hogy ez jó dolog, de nem biztos, hiszen sok volt a sérült és a kezdőből épp a jobb játékosok távoztak (Taylor Lewan, Nate Davis) így egyáltalán nem biztos, hogy jobban sikerült őket pótolni. Ugyanígy nincs folytonosság a Buccaneersnél és a Commandersnél is, ahol csak két-két játékos tér vissza a tavalyi egységből. A fővárosiaknál igyekeztek erősíteni a falon, Tampában viszont nem igazán volt erre pénz, szóval ott kevésbé várható előrelépés.

Összeszokottság szempontjából elég jól áll a Browns, a Lions, a Colts, a Chargers, a Raiders, a Dolphins, a Vikings és a Jets, hiszen mind az öt kezdőjüket megtartották, de leginkább előző kettőnél mondható el az, hogy tényleg top fal várható – a többieknél legalább visszaesés kevésbé várható, és végülis jobb összeszokottsággal akár fejlődhetnek is a falak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group