Connect with us

Érdekességek

A Ravens tovább növelheti hihetetlen előszezon rekordját

Egészen hihetetlen, amit a Ravens az utóbbi évek előszezonjaiban produkált, ugyanis zsinórban rekordnak számító 23 meccsen nem talált legyőzőre a gárda. Ráadásul nem is úgy érték el ezt a rekordot, hogy a többieknél jóval tovább játszatták a kezdőiket, és a ma éjjeli Eagles elleni találkozón sem fognak játszani a veterán kezdők, legfeljebb az újoncok és a fiatalok, akiknek még szükségük van a játékidőre.

A Ravens legutóbb 2015. szeptember 3-án kapott ki az előszezonban – ráadásul ott is csak egy sikertelen utolsó másodperces kétpontos kísérleten múlott a siker –, az azóta eltelt pontosan 2900 napban viszont nem találtak legyőzőre. A korábbi rekordot 20 egymást követő győzelemmel még a Vince Lombardi féle Green Bay Packers tartotta az 1959-1962 közötti időszakból, azóta nem sikerült senkinek ilyen sok tét nélküli meccset megnyernie egymás után. Sőt, a történelem során összesen 11 csapat volt képes egyáltalán 10 győzelemnél hosszabb sorozatot összerakni.

További érdekesség, hogy a 23 győzelem 15 csapat ellen jött össze, a Washingtont pedig ötször is legyőzték a sikersorozat alatt – a Hollók jövő héten egyébként ismét összecsapnak a Commandersszel.

A nagy preseason sikereket azonban nem tudta átmenteni a csapat a rájátszásba, ugyanis ezidő alatt mindössze egy győzelmet tud felmutatni a gárda a playoffban.

Az előszezon mai menetrendje: 

  • Titans @ Bears (19:00)
  • Colts @ Bills (19:00)
  • Jets @ Panthers (22:00)
  • Jaguars @ Cowboys (23:00)
  • Eagles @ Ravens (01:00)
  • Chargers @ Rams (03:00)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!