Connect with us

Hír

Ha hétfőig nem sikerül megállapodni, Josh Jacobs nem lesz ott a Raiders edzőtáborában

Josh Jacobs tavaly rendkívül jó szezont produkált, első csapatos All-Pro lett az 1653 futott-, illetve 2053 scrimmage yardos és 12 touchdownos teljesítményével. A szerződése lejárt, a Raiders pedig franchise taget tett rá, azonban a futó ezt még nem írta alá. A feleknek jövő hétfőig van idejük megegyezni egy hosszú távú szerződésről. Ha ez nem jön össze, akkor Jacobs a $10,1 milliós tag alatt fog játszani, ám ami érdekesebb, hogy a Fox5 News információi szerint nem fog megjelenni a csapat edzőtáborában.

Idén három running back is franchise taget kapott. Saquon Barkley ugyanabban a hajóban evez mint Jacobs, tehát ha nem tud megállapodni a Giantsszel, akkor kiüli az edzőtábort és legkorábban az első fordulóban csatlakozik a csapathoz. Tony Pollard viszont aláírta a franchise taget a Cowboysnál, így ő ezt a holdoutot nem teheti meg – viszont így már a csapat sem vonhatja vissza a taget.

Egyelőre nem úgy tűnik, hogy bármelyikükkel is összejönne a megállapodás hétfőig, de azt azért tudjuk, hogy a határidők elég jó ösztönzők tudnak lenni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group