Connect with us

Hír

Hiába holdoutol Zack Martin, a Cowboysnak rá már nincs pénze

Zack Martin a héten holdoutba kezdett egy új szerződés reményében. Bár a csapattársai kiálltak mellette, de nem úgy tűnik, hogy ez bárkit is érdekel a Dallas menedzsmentjében.

“Egész idő alatt top fizetéssel játszott. Ha ismét emelünk a bérén, akkor nem marad pénz másokra. Ennek semmi köze Martinhoz, ez egy egyszerű tény. Kell a pénz, hogy hosszabbítsunk majd Micah Parsonsszal és más játékosokkal a jövőben”

– mondta a csapat tulajdonosa, Jerry Jones (via PFT).

A korább első körös Martin kilenc év alatt nyolcszor lett Pro Bowler, hatszor első- és kétszer második csapatos All-Pro (amikor nem, akkor is csak sérülés miatt), illetve beválasztották a 2010-es évtized álomcsapatába. A jelenlegi szerződése a 2024-es idény végén lejár és a jövő évi 14 millió dolláros fizetéséből – ami egyébként még mindig a negyedik legmagasabb – már egy cent sem garantált, ráadásul a poszton legjobban kereső Chris Lindstrom idén kapott egy évi 20,5 millió dolláros hosszabbítást.

Mindkét fél álláspontja érthető, de a 33 éves kora miatt már nem valószínű, hogy a Cowboys annyira szeretne hosszabb távon is elköteleződni Matin mellett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group