Connect with us

Hír

Ha volt is verseny Mac Jones és Bailey Zappe között, mostanra eldőlt

Bill Belichick sok holtszezonbeli nyilatkozatai alapján úgy tűnt, hogy Mac Jones kezdő pozíciója veszélyben van, sőt olyan riportok is megjelentek, mely szerint a csapat megpróbálta elcserélni az irányítót. Utóbbiból nem lett semmi, ha pedig volt is verseny Mac Jones és Bailey Zappe között, az mostanra eldőlt, írják a csapathoz közeli források.

A két éve 1/15-ös Jones újoncként kiválóan teljesített, 67,3 százalékos pontossággal 4033 yardot és 24 TD-t passzolt 15 INT mellett (16 turnovert érő passzból), illetve volt 26 extra dobása is. Tavaly viszont – nem meglepő módon – jelentősen visszaesett a teljesítménye a Matt Patricia által irányított támadósorban, de ami ennél is nagyobb probléma volt Belichick szemében, hogy a nemtetszésének hangot is adott. A helyzetét nehezítette, hogy a tavalyi negyedik körös Bailey Zappe bár nem volt különösebben jó, de nem is játszott jelentősen rosszabbul nála.

Összességében tehát tényleg rezeghetett léc Jonesnak, de a tehetség utat tört magának. Nagyon jól érzi magát Bill O’Brien rendszerében, ennek is köszönhetően sokkal magasabb szinten teljesít a Zappenél, aki konkértan még lehetőséget sem kap az első csapattal. Nincs verseny a két a QB között, ezt a párharcot már megnyerte Jones.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group