Connect with us

Hír

Ha volt is verseny Mac Jones és Bailey Zappe között, mostanra eldőlt

Bill Belichick sok holtszezonbeli nyilatkozatai alapján úgy tűnt, hogy Mac Jones kezdő pozíciója veszélyben van, sőt olyan riportok is megjelentek, mely szerint a csapat megpróbálta elcserélni az irányítót. Utóbbiból nem lett semmi, ha pedig volt is verseny Mac Jones és Bailey Zappe között, az mostanra eldőlt, írják a csapathoz közeli források.

A két éve 1/15-ös Jones újoncként kiválóan teljesített, 67,3 százalékos pontossággal 4033 yardot és 24 TD-t passzolt 15 INT mellett (16 turnovert érő passzból), illetve volt 26 extra dobása is. Tavaly viszont – nem meglepő módon – jelentősen visszaesett a teljesítménye a Matt Patricia által irányított támadósorban, de ami ennél is nagyobb probléma volt Belichick szemében, hogy a nemtetszésének hangot is adott. A helyzetét nehezítette, hogy a tavalyi negyedik körös Bailey Zappe bár nem volt különösebben jó, de nem is játszott jelentősen rosszabbul nála.

Összességében tehát tényleg rezeghetett léc Jonesnak, de a tehetség utat tört magának. Nagyon jól érzi magát Bill O’Brien rendszerében, ennek is köszönhetően sokkal magasabb szinten teljesít a Zappenél, aki konkértan még lehetőséget sem kap az első csapattal. Nincs verseny a két a QB között, ezt a párharcot már megnyerte Jones.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
zsömi
zsömi
2023-07-30 09:48

Azért Obrien a korábban mutatottak alapján ért a QB-k edzesehez, nem lenne csoda, ha sokkal jobban ki tudna hozna Macbol ami benne van, mint Patrícia…

bjeela
bjeela
2023-07-30 08:58

Sokakkal ellentétben én nagyon bírtam MacJonest az egyetemi produkciója után és simán beleláttam egy gyengébb kezű Burrow-t, mert láthatóan jól látott a pályán, volt esze és jól is használta. (mielőttmég jelzem, hogy Burrownak azért nem volt nehéz egy Jefferson, Chase, Moss hármasnak dobálgatni/és még ott volt TMarshall is/, szemben Jones egyetlen DeVonta Smithével/Jaylen Waddle akkor még csak bontogatta a szárnyait/.)
Szóval én látványos fejlődést várok Jonestől(bár a tököm tuggya, kinek fog passzolni). Rohattul nem szeretném, ha kiderülne, hogy megint vak voltam…

Zoard
Zoard
Reply to  bjeela
2023-07-30 09:49

Ha nem lesz jó elkapója, mennyire tud majd kibontakozni, necces

Laca86
Laca86
2023-07-30 07:47

Ez a milyen szinten van Jones legkésőbb az első 6 forduló alatt nagyjából kiderül, addig nem igazán érdemes ezzel foglalkozni. Továbbra is tartom, ha nem gurít idén nagyot az offense és benne Jones, akkor neki kb ennyi volt mint kezdő qb New Englandben.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x