Connect with us

Hír

Hosszú időre kidőlt a Giants kezdő linebackere

A Giants kezdő linebackere, Jarrad Davis “hosszú időre” kidőlt a sorból, ugyanis egy egyelőre tisztázatlan műtétre kellett sort kerítenie – írja a Daily News. A visszatérésének pontosabb időtávját egyelőre nem tudni.

Davist 2017-ben a Lions az első körben választotta ki, de hatalmas bust lett belőle. Végül lehúzta teljes újonc szerződését Detroitban, majd a Jetshez került, majd vissza a Lionshöz. Tavaly a Giants igazolta le a detroiti gyakorlócsapatból, idén pedig hosszabbított vele veteránminimum közeli összegért ($1,18 millió).

Szóval az, hogy kezdőnek számít a Giants védelmében még nem jelenti, hogy jó játékos lenne, tekintve hogy tavaly messze az Óriások LB-sora volt a legrosszabb a ligában. Idén ennek megsegítésére igazolták Bobby Okerekét a Coltstól, aki a gyenge oldali linebacker szerepet tölti majd be, és a tervek szerint Davis lett volna a középső linebacker Wink Martindale védelmében.

A helyét két másodéves játékos veheti át: az ötödik körös Micah McFadden és a hatodik körös Darrian Beavers küzd majd meg a kezdőért. Előbbi hét meccsen kezdő volt tavaly és összesen 59 tackle-t szerzett, utóbbi sérültlistán töltötte újonc évét egy előszezonban összeszedett ACL-szakadás miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group