Connect with us

Hír

Alvin Kamara ügyei lezárultak, hamarosan jöhet az NFL eltiltása

Ami a bűnügyi és polgári eljárásokat illeti, Alvin Kamara ügyei a tegnapi nap folyamán lezárultak a tavalyi Las Vegas-i eset kapcsán, amikor egy társasággal megrugdostak egy liftben egy férfit, aki aztán eszméletét is vesztette. A Saints futójának végül közmunkát kell végeznie és 100 ezer dollár értékben fizetnie kell az áldozat egészségügyi számláit.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy az NFL szempontjából is lezártnak tekinthető a dolog, sőt ez még csak most kezdődik igazán. A bűnügyi részéből nem lett semmi az eljárásnak, de Kamara végül bűnösnek vallotta magát egy kisebb szabálysértés kapcsán, ami már jó alapot ad a ligának egy eltiltásra – amit e nélkül is megtehetett volna egyébként. Az NFL közleménye szerint közelről figyelték a fejleményeket és továbbra is elbírálás alatt van a futó ügye.

Az NFL ilyen esetekre a Magatartási Szabályzata alapján 6 meccses eltiltást ír elő alapesetben, amit különböző súlyosbító vagy enyhítő körülmények miatt lehet növelni vagy csökkenteni. Az ügy lezárultával jó esély van rá, hogy a liga is hamarosan kiosztja az eltiltását Kamarának, aki így minden bizonnyal kihagyja majd a szezon elejét.

A Saints erre az eshetőségre is gondolva igazolta le a piacon Jamaal Williamst és draftolta a harmadik körben Kendre Millert.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!