Connect with us

Hír

Javonte Williams máris visszatér!

Ligaszerte sokan kerülnek PUP-listára az edzőtábor kezdetén, ami azt jelenti, hogy “fizikailag még nem képesek teljesíteni”, tehát gyakorlatilag sérültlistán kezdik a tábort. Ezek miatt ilyenkor még nem érdemes aggódni, hiszen bármikor lehet őket aktiválni – ezért sem számolunk be róluk. A Broncosnál is voltak ilyen játékosok (például a pass rusher Baron Browning), ám sokkal érdekesebb, hogy a futó Javonte Williams nem kerül fel a PUP-listára, tehát kellően egészséges ahhoz, hogy részt vegyen már az első nap edzésein is!

A futónak a 4. fordulóban szakadt el az ACL-je és az LCL-je is a jobb térdében, ami elég komoly beavatkozást igényel és legalább 9-, de sokszor inkább 12 hónap felépülési idővel jár. A holtszezonban mindenki optimista volt és a hírek szerint jól haladt Williams felépülése, de sosem tudni, hogy ez mennyire számít a szokásos hurráhangulatnak, vagy mennyire reális. A PUP-lista elkerülése viszont kézzel fogható jele annak, hogy Williams rehabilitációja tényleg jól haladt és nagyon úgy tűnik, hogy nem kell alapszakasz-meccseket kihagynia, amitől azért sokan tartottak az esetében.

A 2021-ben második körös futó újoncként 1319 scrimmage yardig és 7 touchdownig jutott, erőszakos stílusával és rengeteg kontakt utáni yardjával sokak szívébe belopta magát, és a jobb futók közé tartozott. Ha visszanyerte az akkori formáját, akkor nagyon jó szezon néz ki neki a megerősített támadófallal és Sean Payton főedzővel megsegítve.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group