Connect with us

Hír

A csapattársai támogatják Barkley holdoutját

Saquon Barkley nem kapott hosszú távú szerződést a Giantstől, tehát idén a franchise tag alatt fog játszani. Ő ennek nyilvánvalóan nem örül, és mivel még nem írta alá a taget, így technikailag nem áll szerződés alatt, tehát bármiféle pénzbüntetés nélkül megteheti, hogy kiüli a teljes edzőtábort és majd csak az alapszakasz kezdete előtt pár nappal jelenik meg a csapatnál. A hírek szerint ez a terv, a csapattársai pedig abszolút támogatják őt.

“Beszéltem vele, és bárhogy is dönt, tehát itt lesz vagy sem, én 100 százalékig megértem, tiszteletben tartom és mögötte állok, semmilyen rossz érzésem nem lesz az irányába. Természetesen örülnénk, ha itt lenne, de ha nem, azt is teljesen megértjük. És nem csak én vagyok így ezzel, hanem a legtöbben az öltözőben. Nem szeretném, ha más lenne a narratíva. Ha nem jön, akkor senki sem lesz mérges rá. Mindannyian vele vagyunk, tiszteljük, szeretjük, tudjuk mi ad hozzá a csapathoz és hogy mennyire jó játékos a ligában.”

– mondta a safety Xavier McKinney a New York Postnak.

Sokszor felmerül érvként a közösségi médiában, hogy a holdoutolú játékosokra biztos mérgesek a csapattársak, hiszen ezzel rontják az esélyeiket a szezonra. Azonban a realitás az, hogy kiállnak egymás mellett a játékosok, hiszen pontosan tudják egyrészt, hogy ez csak biznisz, másrészt hogy hasonló cipőben jó eséllyel ők is így cselekednének.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!