Connect with us

Hír

Jonathan Taylor cserét kért a Coltstól!

A Colts tulajdonos Jim Irsay elég nagyot ment az elmúlt napokban. Az még rendben is lenne, hogy szerinte nem olyan értékesek a futók és nem lehet a kollektív szerződésbe betenni kötelező elemként, hogy meg kell őket fizetni, az viszont elég meredek, hogy szerinte “senkit nem érdekelne a ligában, ha ő vagy Jonathan Taylor ma meghalna, az NFL ezen hamar túllépne és az élet menne tovább”. Ezek alapján nem meglepő, hogy a sztárfutó cserét kért (via Ian Rapoport).

A 24 éves futó 2020-ban második körös volt és azonnal a legjobbak közé verekedte magát. Újoncként 1247 yard és 12 TD került a neve mellé, másodévesként pedig 1811 yardot és 18 TD-t szerzett. Tavaly sérülések és a Colts tankolása miatt csak 861 yardot és négy TD-t tett a közösbe, de ezzel együtt is a liga egyik legjobb futója, aki papíron 12+ millió dollárt is kaphatna a piacon.

A valóságban ugyanakkor a 10+ milliós fizetés is kérdéses. Nagyon leárazták a futókat idén a csapatok, a szintén új szerződést akaró Austin Ekelerért sem akart cserélni senki, így még ha a Colts el is akarná trade-elni Taylort (Irsay szerint nem), akkor sem biztos, hogy nagy lenne érte a tolongás.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
10 months ago

Tényleg ezt így lenyilatkozta? “senkit nem érdekelne a ligában, ha ő vagy Jonathan Taylor ma meghalna, az NFL ezen hamar túllépne és az élet menne tovább”

Rynald
Rynald
Reply to  camillo 7777
10 months ago

Dehogy nyilatkozta, csak szerencsétlen renningan most már annyira clickbaiteli Irsayt, hogy vagy nem tud olvasni, vagy hírhamisít is.

““If I die tonight and Jonathan Taylor is out of the league, no one’s gonna miss us,”

Pedro44
Pedro44
10 months ago

“az viszont elég meredek, hogy szerinte “senkit nem érdekelne a ligában, ha ő vagy Jonathan Taylor ma meghalna, az NFL ezen hamar túllépne és az élet menne tovább””
Ma már mindenki annyira érzékeny. Így lenne ahogy mondta vagy nem? Nálunk ezt úgy mondják h lehet menni 10-en várnak a helyedre.

ClayMatthews52
Reply to  Pedro44
10 months ago

Johnathan Garvint a héten a szülinapján vágta ki a Packers 🤷🏻‍♂️

DBook90
DBook90
Reply to  Pedro44
10 months ago

undorító ami a mai világban megy érzékenység terén de ha tényleg ezekkel a szavakkal és így mondta akkor teljesen jogos a kifakadás és a cserekérelem hogy nem akarsz egy ilyen tahó csapatában jatszani

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x