Connect with us

Hír

Jonathan Taylor cserét kért a Coltstól!

A Colts tulajdonos Jim Irsay elég nagyot ment az elmúlt napokban. Az még rendben is lenne, hogy szerinte nem olyan értékesek a futók és nem lehet a kollektív szerződésbe betenni kötelező elemként, hogy meg kell őket fizetni, az viszont elég meredek, hogy szerinte “senkit nem érdekelne a ligában, ha ő vagy Jonathan Taylor ma meghalna, az NFL ezen hamar túllépne és az élet menne tovább”. Ezek alapján nem meglepő, hogy a sztárfutó cserét kért (via Ian Rapoport).

A 24 éves futó 2020-ban második körös volt és azonnal a legjobbak közé verekedte magát. Újoncként 1247 yard és 12 TD került a neve mellé, másodévesként pedig 1811 yardot és 18 TD-t szerzett. Tavaly sérülések és a Colts tankolása miatt csak 861 yardot és négy TD-t tett a közösbe, de ezzel együtt is a liga egyik legjobb futója, aki papíron 12+ millió dollárt is kaphatna a piacon.

A valóságban ugyanakkor a 10+ milliós fizetés is kérdéses. Nagyon leárazták a futókat idén a csapatok, a szintén új szerződést akaró Austin Ekelerért sem akart cserélni senki, így még ha a Colts el is akarná trade-elni Taylort (Irsay szerint nem), akkor sem biztos, hogy nagy lenne érte a tolongás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!