Connect with us

Hír

Kevin Byard belement egy fizetéscsökkentésbe

Hosszú huzavona után a Titansnek sikerült rávenni a safety Kevin Byardot, hogy mondjon le a fizetése egy részéről, írja Ian Ropoport. A védő 14 millió dollár helyett így 11 millió dollárt fog keresni idén alapfizetésként, de a maradék 3 milliót is visszakaphatja ösztönzők formájában.

A korábbi harmadik körös Byard az elmúlt hat évben mindig legalább 1000 snapen pályán volt, kétszer lett Pro Bowler és kétszer első csapatos All-Pro, a tavalyi idényt pedig 101 tackle-lel, négy INT-vel, két leütött passzal és 79,4-es engedett passer ratinggel fejezte be. A játéka alapján minimum reális a fizetése, így némileg meglepőnek tűnhet, hogy hajlandó volt kockáztatni 3 millió dollárt.

Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy a védőnek nem sok mozgástere maradt, kénytelen volt áldozatot hozni. A fizetéséből már egy cent sem garantált, a kivágásával pedig 14,1 millió dollárt lehetett volna megspórolni (2024-ben azért maradt volna utána 8+ millió dollárnyi halott pénz), és közel sem biztos, hogy bárkitől kapott volna 10+ milliót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!