Connect with us

Hír

A Ravens leigazolta Melvin Gordont

Tovább mélyíti a futóposztot a Ravens, a csapat ugyanis leigazolta Melvin Gordont, írja Adam Schefter. A 30 éves futó 1 évre írt alá 3,1 millió dollárért.

Gordont a Chargers választotta ki az 1/15-ös cetlivel még 2015-ben. Öt évet töltött San Diegóban/Los Angelesben, majd 2,5 évig volt a Broncos játékosa, a 2022-es idényt ugyanis a Chiefs gyakorlócsapatában fejezte be (bár így is Super Bowl győztesnek mondhatja magát). Nagyon gyengén kezdett az NFL-ben, újoncként csak 641 yardot termelt TD nélkül. Ezt követően már jobban ment a szekér, 2016 és 2021 között négyszer is 900+ yardot szerzett és mindegyik idényben volt legalább nyolc futott hatpontosa.

Tavaly kilenc meccsen csak 318 yardot és két TD-t termelt 3,5 yardos átlaggal. Korábban sem volt klasszis, de mostanra egyértelműen belassult, ráadásul sikerült mindössze 90 futókísérletből öt fumble-t összehoznia. Ehhez képest elég magas fizetést adott neki a Ravens, miközben a J.K. Dobbins, Gus Edwards, Justice Hill hármas azért nem néz ki annyira rosszul.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!