Connect with us

Hír

Maxx Crosby a szorítása erősségén dolgozik

Maxx Crosby korábbi negyedik körös játékosként a liga egyik legjobb pass rusherévé nőtte ki magát. Már most az elit közelében van, és ő még mindig igyekszik folyamatosan fejlődni. Idén arra fekszik rá, hogy a kezének szorítása legyen minél erősebb.

“Ez egy újabb dolog amit vallásosan csinálok. A szorításom erősségén dolgozok minden egyes edzés után. Most már van egy teljes csapatom, akik velem együtt csinálják. Fontos része a munkámnak, egy pár sacknél látszik meg, ahogy megfogom az irányító mezét és úgy húzom be magamhoz. Folyamatosan jobb és jobb lettem eddig, mert egyre több és több figyelmet fordítok a részletekre. Ilyen a szorításom erősségére koncentrálás is minden edzés után. Ma reggel is majdnem leszakadt a karom, de ezek a kis dolgok fontosak a futójátéknál is.”

– mondta a TheAthleticnek a Raiders pass rushere, aki tavaly a harmadik legtöbb nyomást generálta a ligában. Ráadásul elnyűhetetlen, hiszen a védőfalemberek közt egyedüliként több mint 1000 snapet volt a pályán az egész ligát figyelembe véve. Persze a Raidersnek a hosszú távot figyelembe véve talán érdemes lenne kicsit tehermentesítenie (lemenni 850-900 snap környékére), amivel akár még hatékonyabb is lehetne – talán ezért is érkezett az idei draft első körében Tyree Wilson.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!