Connect with us

Hír

Megsérült Jalen Ramsey, kihagyhatja a szezon nagy részét

Nem indul jól Jalen Ramsey dolphinsos kalandja. A liga egyik, ha nem legjobb cornere tegnap megsérült a csapat egyik edzésén, és bár voltak olyan riportok, melyek szerint csak 6-8 hetet kell kihagynia, de a legfrissebb információk szerint (via Ian Rapoport) jó eséllyel csak decemberben térhet vissza a klasszis védő.

Ramsey-nek a térde sérült meg, állítólag teljes meniszkusz helyreállításra szorul, de legalább a szalagjai rendben vannak. Reménykedni még persze lehet, műtét közben derül majd ki, mennyire súlyos is konkrétan a sérülés, de a védő sem tűnik túl optimistának, egy tweetjében ugyanis azt írta, hogy “a szezon vége legendás lesz”.

Ramsey-t a Jaguars választotta ki a 2016-os draft 6. választásával, majd 2019-ben két első körös pickért cserébe elcserélte a Ramshez, ahol bajnokságot is nyert. Idén került a Dolphinshoz mindössze egy 3. körös pickért és egy csere tight endért cserébe, ami sokkal inkább a fizetésének, mintsem a játéktudásának szólt, a kiesése óriási érvágás lesz a Dolphins védelmének.

Kiesésével Xavien Howard túloldalán vélhetően a második körös újonc Cam Smith játszik majd, a slotban pedig a tavaly újoncként jól teljesítő Kader Kohou.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!