Connect with us

Hír

Nyheim Hines lehet a Bills egyik titkos fegyvere idén

A Bills tavaly szezon közben szerezte meg a futó Nyheim Hinest a Coltstól, aki leginkább a speciális egységben nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet az új csapatában, többek között volt két visszahordott TD-je a Patriots elleni szezonzárón. A támadósorban viszont nem sok vizet zavart, de ez idén megváltozhat.

“Nem volt olyan egyszerű a váltás számára. Most már ismerős a rendszerben, lelassultak számára a dolgok, kezd világossá válni az egész. Most már a játék minden elemében használható lesz”

– mondta Hinesról a csapat futóedzője, Kelly Skipper (The Buffalo News).

A 26 éves futó 2018-ban a Colts negyedik köröse volt és leginkább elkapásokban volt hasznos, Indinapolisban soha nem volt 40-nél kevesebb elkapása és 310-nél kevesebb elkapott yardja. Ugyanakkor futóként is megállta a helyét, 2020-ban és 2021-ben például 4,8-4,9-es átlaggal futott és 2,77-2,92 yardot átlagolt az első kontakt után – igaz egyszer sem kapott 95 labdacipelésnél többet, tehát nincs nagy mintánk. Tavaly ugyanakkor még ehhez képest is kevés lehetőség jutott neki, mindössze hatszor kapta meg a labdát Josh Allentől.

Soha nem lesz belőle egy top játékos a földön, de a Coltsban képes volt 300-400+ yardos teljesítményekre nagyon limitált szerepkörben. Van rá esély, hogy a Bills nem túl erős futószekciójából kiemelkedjen és extra színt vigyen a támadósorba, de a tavalyi második körös James Cook azért jó eséllyel beelőzi elkapási feladatoknál is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!