Connect with us

Hír

Andy Dalton még mindig kezdő kalibernek tartja magát

Andy Dalton idén írt alá a Panthershöz, de már akkor sejteni lehetett, hogy a csapat a drafton megpróbálja megszerezni a jövőbeli franchise irányítóját. Így ideális esetben nem sok szerep jutna a veterán QB-nak, az általános vélekedés alapján nincs benne több (különben nem 5 milliós fizetése lenne), ő azonban nem ért ezzel egyet.

“Kezdő kaliberű irányítóként tekintek magamra. Nem hiszem, hogy van 32 nálam jobb QB a ligában, még ha most nem is vagyok ilyen helyzetben. Ezzel együtt ha úgy érezném, hogy nem vagyok a top 32 egyike, akkor már rég csak a tévén keresztül követném az NFL-t”

– mondta Dalton (via Fort Worth Star-Telegram).

A 35 éves irányító eredetileg a Bengals második köröse volt 2011-ben és egészen a 2019-es idény végéig volt kezdő a csapatban – ráadás kifejezetten sikeres volt vele a gárda, karrierje első öt idényének mindegyikében összejött a rájátszás. Emellett kilencszer volt kezdő a Cowboysban és hatszor a Billsben, míg tavaly 14 meccsen irányította a Saints támadósorát. Lehet, hogy tényleg nincs 32 nála jobb irányító a ligában, bár ettől még nem képvisel magas szintet és nincs olyan franchise az NFL-ben, aki akár csak rövid távon is vele képzeli el a jövőt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!