Connect with us

Hír

Sean Payton: Nem Wilson hibája a tavalyi év, Nathaniel Hackett volt borzalmas

Sean Payton a liga egyik legjobb főedzője, akitől érthető módon nagyon sokat várnak Denverben. Persze közel sem biztos, hogy Russell Wilson javítható, a HC ugyanakkor úgy gondolja, hogy a Broncos tavalyi botrányos szezonja nem az irányító, hanem a pár hónap alatt megbukott Nathaniel Hackett hibája volt.

“Ez az egész nem Wilson hibája volt, hanem azoké, akik ilyen helyzetbe hozták és hagyták elfajulni a dolgokat. Neki is volt persze némi szerepe a kudarcban, de a fejétől bűzlik a hal és a legtöbb szag Hackettől jött. Amit tavaly tőle láttunk, az az egyik legrosszabb edzői teljesítmény valaha. Nem ismerem őt, de basszus, az irányítása alatt még csak fel sem tudtak állni a játékhoz! A Broncosnak volt a negyedik legtöbb snap előtti büntetése a ligában a labda mindkét oldalán, miről beszélünk?”

– nyilatkozta Payton (via USA Today).

Hackettel csak 4-11-es mérleget ért el a Broncos, azt is kisebb csodával, ugyanis a támadósor a liga legrosszabbja volt az irányítása alatt. De emellett probléma volt nagyjából mindennel, amivel foglalkoznia kellett volna – a szezon egy pontján például külön embert nevezett ki maga mellé, hogy segítsen neki az óra menedzselésében és ehhez hasonló dolgokban. Akármit is csinál majd Sean Payton idén, az ennél nem lehet rosszabb.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!