Connect with us

Hír

Sean Payton: Nem Wilson hibája a tavalyi év, Nathaniel Hackett volt borzalmas

Sean Payton a liga egyik legjobb főedzője, akitől érthető módon nagyon sokat várnak Denverben. Persze közel sem biztos, hogy Russell Wilson javítható, a HC ugyanakkor úgy gondolja, hogy a Broncos tavalyi botrányos szezonja nem az irányító, hanem a pár hónap alatt megbukott Nathaniel Hackett hibája volt.

“Ez az egész nem Wilson hibája volt, hanem azoké, akik ilyen helyzetbe hozták és hagyták elfajulni a dolgokat. Neki is volt persze némi szerepe a kudarcban, de a fejétől bűzlik a hal és a legtöbb szag Hackettől jött. Amit tavaly tőle láttunk, az az egyik legrosszabb edzői teljesítmény valaha. Nem ismerem őt, de basszus, az irányítása alatt még csak fel sem tudtak állni a játékhoz! A Broncosnak volt a negyedik legtöbb snap előtti büntetése a ligában a labda mindkét oldalán, miről beszélünk?”

– nyilatkozta Payton (via USA Today).

Hackettel csak 4-11-es mérleget ért el a Broncos, azt is kisebb csodával, ugyanis a támadósor a liga legrosszabbja volt az irányítása alatt. De emellett probléma volt nagyjából mindennel, amivel foglalkoznia kellett volna – a szezon egy pontján például külön embert nevezett ki maga mellé, hogy segítsen neki az óra menedzselésében és ehhez hasonló dolgokban. Akármit is csinál majd Sean Payton idén, az ennél nem lehet rosszabb.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
tmbb
tmbb
2023-07-28 05:10

nem túl elegáns nyilatkozat

snookerista
snookerista
2023-07-27 20:09

Biztos Hackett dobált homályokat és volt olyan szörnyű mint Peterman fénykorában .
Negyedik elég rossz ebben a statban de nem dobogósok erre fogni elég hülyén jön ki. Oké védeni kell Wilsont de majd meglátjuk milyen lesz idén , valamiért a Seahawks se tartott rá igényt.

ThySoul
ThySoul
Reply to  snookerista
2023-07-28 05:04

Pedig milyen király lenne ha azzal kezdene hogy “figyelj idejöttem de ez a faszi tök reménytelen. Alacsony, vak, lassú, tavaly dagadt is volt, a csapattársak utálják, mindezt top fizuért. Hát én ezzel mi a faszt kezdjek?”

bjeela
bjeela
2023-07-27 16:44

Én kajolom az ipsét a zsenije mijatt, de majd decemberben térjünk erre vissza…

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-07-29 04:54

Wilson mióta lett rossz játékos? Vagy mindig rossz volt, csak Seattleben folyton felülteljesített? 158 meccs, 104-53-1 és mérleg, 292 TD, 87INT, 65%os passzpontosság?
Szóval ha nem ő volt gyenge, akkor marad a HC.
Aki koordinátornak jó volt, a nagyobb baj, hogy az is maradt mindvégig, így kb másra nem is volt figyelme.
Amúgy órát manadzselni kb mi is megtanuljunk a TV-előtt.

ThySoul
ThySoul
Reply to  reszelo.aladar
2023-07-30 05:15

A seahawks évek végén sem nézett ki annyira jól már, ott is voltak hangok hogy lehet nem top QB, csak sokan letudták annyival hogy tuti Caroll miatt szar minden. Egész sokan sejtették, hogy a Broncos dolog mellé megy majd, nyilván nem gondoltuk hogy ennyire szar lesz, de azért voltak előjelek.

Tizenkettes
Tizenkettes
2023-07-28 19:21

Úgy gondolom, vannak íratlan szabályok, ilyen az, hogy ellenfelet nem becsülünk le, a csapatról győzelem után pozitívan nyilatkozunk, vereség esetén önkritikusan. És ilyen az is szerintem, hogy kollégára nem mondunk rosszat. Amit Payton csinált, az egyszerűen tahóság volt. Mondjuk megkapta a kérdést, hogy kinek a hibája volt, hogy tavaly ilyen rossz volt a Broncos, esetleg azt, hogy miért volt ilyen rossz Wilson. Erre egy korrekt valaki azt a diplomatikus semmi szöveget mondja, hogy az a célunk, hogy javuljunk, nem foglalkozunk a múlttal, mindenkinek lehetnek rossz szezonjai stb. stb.
Szóval lehetett volna annyi ebben a bunkóban, hogy kollégát nem minősít, még akkor sem, ha mindenki tudja, hogy Hackett nem egy Belichick…

Zoard
Zoard
2023-07-28 17:13

ráért volna -esetlegesen jobb eredmények után iylet nyiltkozni mondjuk decemberben.
erre semmi szükség nem volt.
Azt sem tudtam eddig hogy Wilsonba építettek valami chipet és egy ötven dolláros kontrollerrel ez a bizonyos Hacket iránytotta az oldalvonalról..
Felkészül Rodgers :.-))))))

d zoli
d zoli
2023-07-28 06:07

Na akkor:

4. Denver 44
3. Miami 46
2. Seattle 48
1. Arizona 52

Mmm…. szeptember 24. Lesz egy meccs Miamiban… mmm…

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x