Connect with us

Hír

Várhatóan nem lesz megegyezés Tony Pollard és a Cowboys között sem

Nem várható megegyezés Tony Pollard és a Dallas Cowboys között a ma esti határidő előtt, így hacsak valami nagyon váratlan nem történik a következő fél napban, a futó a $10,1 milliós franchise tag alatt fogja lejátszani ezt az idényt és jövőre ismét szabadügynök lesz – írja Jeremy Fowler.

A tight end Evan Engramnek összejött a hosszabbítás a Jaguarsszal, azonban Pollard mellett Josh Jacobs és Saquon Barkley is várhatóan a tag alatt fog játszani idén. A Cowboys támadójának annyiban más a helyzete, hogy ő már aláírta a franchise taget, így neki kötelező megjelennie az edzőtáborban is, azaz nem holdoutolhat.

A korábbi negyedik körös, jelenleg 26 éves futó tavaly karrierje legjobbját produkálta 1378 scrimmage yarddal és 12 TD-vel. Korábban nem kapott sok lehetőséget Ezekiel Elliott jelenléte miatt, de hatékonyságban mindig is kitűnt – mióta a ligában van csak Christian McCaffrey és Austin Ekeler rendelkezik jobb átlaggal labdaérintésenként. Most Zeke távozásával ő lesz az egyértelmű első számú running back, így osztoznia sem nagyon kell majd a terheken, szóval akár újabb karrierévet is tarthat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group