Connect with us

Hír

Nem valószínű, hogy a Raiders hosszabbít Josh Jacobsszal

Ma van a határideje a franchise tagelt játékosok hosszabbításának – ha most nem sikerül megegyeznie a feleknek, akkor az adott játékos kénytelen a franchise tag alatt játszani idén. A Las Vegas Review-Journal információi szerint ez fog történni Josh Jacobsszal, ugyanis túl nagy a szakadék a futó igényei és a Raiders elképzelései között.

A 24 éves Jacobs 2019-ben 1/24-es volt. Bár karrierje első három évében 3087 yardot és 28 TD-t szerzett 43 meccsen, de Josh McDanielsék tavaly mégsem hívták le az ötödik éves opcióját. Ezt a futó 1653 yarddal és 2053 scrimmage yarddal  – mindkettő a legtöbb volt a ligában –, valamint 12 TD-vel hálálta meg, aminek köszönhetően Pro Bowler és All-Pro lett. Ezek után franchise taget tett rá a csapat, ami mindössze 10,1 millió dollárt fizet neki idén.

A futó korábban már jelezte, hogy amennyiben nem jön össze a hosszabbítás, úgy legkorábban csak az alapszakasz kezdete előtt tér vissza a csapathoz, de könnyen lehet, hogy a szezon első meccsét is kihagyja. Mivel nem írta alá a taget, így előbbit büntetlenül megteheti, majd minden kihagyott alapszakasz-mérkőzés után bukja a franchise tag értékének 17-et részét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group