Connect with us

Hír

Visszavonul Sony Michel!

Bő egy hónapja tért vissza Sony Michel a Ramshez, de ez is elég volt a korábbi első körös futónak ahhoz, hogy elengedje ezt a dolgot, ugyanis mindössze 28 évesen bejelentette a visszavonulását.

Michel 2018-ban a Patriots 1/31-ese volt. Soha nem volt egy jó játékos, de azért okozott pár szép emléket a szurkolóknak, újoncként például három meccsen 336 yardot és hat TD-t futott a rájátszásban és aktívan kivette a részét a csapat Super Bowl győzelméből. 2021-ben aztán a Ramshez került a Los Angeles 2022-es 6. és a 2023-as 4. körös pickjéért cserébe, ahol az alapszakaszban 845 yardot és négy TD-t szerzett, illetve a Super Bowl menetelésből is kivette a részét 78 yarddal.

A Rams ezek után nem tartott igényt rá, de nem ment messzire, ugyanis a Chargers ajánlatát fogadta el a 2022-es szezonra. A másik Los Angeles-i csapatban ugyanakkor nagyon nem jött ki számára a lépés, többnyire csak csereként lépett pályára, a szezont pedig 2,9 yardos átlaggal szerzett 106 yarddal fejezte be TD nélkül. Karrierjét így két bajnoki címmel, 3243 futott yarddal és 18 futott TD-vel fejezi be.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!