Connect with us

Hír

Visszavonul Sony Michel!

Bő egy hónapja tért vissza Sony Michel a Ramshez, de ez is elég volt a korábbi első körös futónak ahhoz, hogy elengedje ezt a dolgot, ugyanis mindössze 28 évesen bejelentette a visszavonulását.

Michel 2018-ban a Patriots 1/31-ese volt. Soha nem volt egy jó játékos, de azért okozott pár szép emléket a szurkolóknak, újoncként például három meccsen 336 yardot és hat TD-t futott a rájátszásban és aktívan kivette a részét a csapat Super Bowl győzelméből. 2021-ben aztán a Ramshez került a Los Angeles 2022-es 6. és a 2023-as 4. körös pickjéért cserébe, ahol az alapszakaszban 845 yardot és négy TD-t szerzett, illetve a Super Bowl menetelésből is kivette a részét 78 yarddal.

A Rams ezek után nem tartott igényt rá, de nem ment messzire, ugyanis a Chargers ajánlatát fogadta el a 2022-es szezonra. A másik Los Angeles-i csapatban ugyanakkor nagyon nem jött ki számára a lépés, többnyire csak csereként lépett pályára, a szezont pedig 2,9 yardos átlaggal szerzett 106 yarddal fejezte be TD nélkül. Karrierjét így két bajnoki címmel, 3243 futott yarddal és 18 futott TD-vel fejezi be.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Piiter
Piiter
10 months ago

Az a rájátszás teljesítmény gyönyörű volt 😁👏. Mondjuk nem értem hogy később miért nem tudtak legalább annyit kihozni belőle. Igaza van. Van 2 bajnoki gyűrűje, gondolom pénze is, mert amúgy nem tűnt buta gyereknek,a futókat úgysem akarják megfizetni, úgy ahogy egészséges,elengedte. Tehát valószínűleg józan is. Kezet foghat Legarette Blounttal,ő is jókor és jól váltott csapatot. Most meg majd mehet ő is ,ha akar,blounthoz hasonlóan a patshez,valami csinifini állásba, kényelmesen, nem 140 kilós falemberekkel huzakodva,ami, valljuk be, elég kellemetlen…🤕

bjeela
bjeela
10 months ago

okos

conspiracy theory
conspiracy theory
10 months ago

Annyi gyűrűje van, mint Peyton Manning-nek XDDDD

bjeela
bjeela
Reply to  conspiracy theory
10 months ago

HoF

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x