Connect with us

Hír

Kezdenek elfajulni a dolgok a Colts és Jonathan Taylor között

Kezdenek elfajulni a dolgok a Colts és a futó Jonathan Taylor között. A csapat nagyon nem akar új szerződést adni az elit running backnek, aki találkozott a tulajdonos Jim Irsay-jel, ami olyan rosszul sikerült, hogy Taylor cserét kért a csapattól. Erre most a Colts elkezdett keménykedni, és az ESPN információi szerint azon gondolkodnak, hogy a PUP-lista helyett NFI-listára teszik Taylort, ami azt jelentené, hogy felépüléséig nem kell semmit sem fizetniük a számára.

A két sérültlista között az a különbség, hogy a PUP (fizikailag játékra képtelen) listára azok kerülnek, akik a csapatnál (meccsen, edzésen) szenvedtek sérülést, míg az NFI (nem futball sérülés) listára azok, akik a csapattól távol (saját szabadidejükben) sérültek meg. Utóbbi esetben a franchise nem köteles kiutalni semmiféle fizetést a játékos számára a felépülésééig, tehát Taylor idei $4,3 milliós fizetése lenne a tét.

A vita abból fakad, hogy a futó nem ment át az orvosi vizsgálatokon, ami állítólag kétrétű volt. Egyrészt volt egy bokasérülése, ami sztenderd csapatnál összeszedett dolog volt és tavasszal meg kellett műteni – ez továbbra is garantálná a fizetését. Most viszont a Coltstól azt az infót szivárogtatják ki, hogy Taylornak van egy hátsérülése is, ami kapcsán fájdalmakról panaszkodott – ezt nem a csapatnál szedte össze, hanem rehabilitáció közben saját edzés keretein belül.

Taylor azonban tagadja ezeket a híreket, azt írta a Twitterre, hogy sosem volt hátfájdalma és sosem panaszkodott erről a Coltsnak.

Amúgy is elég kényes területre lépett volna a Colts ezzel a lépéssel, mert még ha van is hátfájdalma Taylornak, azt nem valami extrém sportolás közben szedte össze, hanem rehabilitáció közben, amikor készült a szezonra. Egyrészt az ilyeneken gyakorlatilag sosem szívóznak a csapatok, másrészt akár jogilag is támadható lenne a játékosok szakszervezete által.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy rossz irányba halad Taylor és a Colts kapcsolata, és az már a legjobb forgatókönyvnek tűnik, hogy az idei lesz a futó utolsó szezonja Indianapolisban.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!