Connect with us

Hír

A Bucs kiváló centere kihagyja a szezonnyitót – és lehet jóval többet is

Ryan Jensen az egész tavalyi alapszakaszt kihagyta egy térdsérülés miatt, a balszerencséje pedig tovább folytatódik. A JoeBucsFan.com információi szerint a Buccaneers centere ugyan átment a fizikai teszteken, de még mindig nem tud részt venni a csapat edzésein és emiatt az alapszakasz első fordulójában biztosan nem fog játszani. Sőt, még a karrierje is veszélyben lehet, állítólag a térde nem bír ki egy egész szezonos terhelést.

Jensen 2013-ban a Ravens hatodik körös játékosa volt. Első két évében nem lépett pályára, majd az azt követő kettőben sem játszott sokat, ötödévesként viszont kezdő lett és top teljesítményt tett le az asztalra. Ezt követően írt alá a Bucshoz, ahol 2018 és 2021 között mindig legalább 1000 snapen a pályán volt és kiválóan teljesített, agresszív stílusával pedig sok ellenfélnek okozott kellemetlen perceket. A jó sorozata tavaly szakadt meg, és bár a rájátszásba visszatért, de nem játszott jól és a korai visszatérésnek súlyos következményei lettek.

A 32 éves játékos szerződése a 2024-es idény végéig szól, de a jövő évi fizetéséből egy cent sem garantált – ha vissza akar vonulni, akkor minden további nélkül megteheti.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!