Connect with us

Hír

A Lions leigazolta Teddy Bridgewatert, John Johnson visszatér a Ramsbe

A Lions állítólag már márciusban megkörnyékezte Teddy Bridgewatert és ajánlatot is adott neki, hogy ő legyen Jared Goff cseréje. Akkor még nem fogadta ezt el, vélhetően várt egy kezdő pozícióra, de mivel ez nem jött össze, most aláírt Detroitba – írja az NFL Media, de a pontos pénzügyi részletek egyelőre nem derültek ki.

A 30 éves irányító így újra összeáll a főedző Dan Campbellel, akivel még a Saintsnél dolgozott együtt 2018-19-ben. A Lionsnél eddig Nate Sudfeld volt a csere QB, de a csapatnál úgy tűnik belátták, hogy fontosabb ez a poszt, mint amit az utóbbi években költöttek rá, úgyhogy most szereztek egy minőségi cserét. Bridgewater tavaly a Dolphinsnál ugrott be Tua Tagovailoa helyére, de nem játszott valami jól.


A safety John Johnson mindeközben pár év távollét után visszatér Los Angelesbe – írja minden releváns forrás. A védőt 2017-ben draftolta a Rams a harmadik körben, már újoncként kezdőbe verekedte magát, majd 2021-ben távozott Clevelandbe. Ez a kaland nem jött össze neki, gyengén teljesített, idén pedig kivágták. Szabadügynökként most visszatért a Ramshez, ahol a védelem eléggé rozoga lábakon áll, így nem árt a veterán jelenlét a hátsó alakzatba. Johnson akár kezdhet is Jordan Fuller mellett, hiszen csak Russ Yeasttel kell megküzdenie ezért a posztért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!