Connect with us

Hír

A Packers nem cseréli el David Bakhtiarit

A napokban felröppentek a pletykák, hogy a Jets szeretné megszerezni David Bakhtiarit a Packerstől, hiszen nem áll valami jól tackle-ökből. Azt már akkor is megjegyeztük, hogy a Packers számára már csak pénzügyileg sem érné meg túlzottan elcserélni a veterán támadófalembert, és most a general manager Brian Gutekunst is megerősítette, hogy nem fogják elpasszolni Bakhtiarit – írja az ESPN.

“Nem fogjuk elcserélni Davidot. Tudom, hogy voltak erről pletykák, de gyorsan tudjuk is le ezt az egészet ennyivel, ez nem fog megtörténni.”

A Packersnek márciusban még akár logikus is lehetett volna elcserélnie Bakhtiarit, legalábbis pénzügyi szempontból, azonban akkor átalakították az alapfizetését és a roster bónuszát aláírási bónusszá, ami ha elméletben nem is zárta ki 100 százalékig a cserét, de a gyakorlatban azért igen, így ugyanis összesen 38 millió dollárnyi halott pénzt kellene benyelnie a csapatnak két év alatt (idén is 19 milliót és jövőre is).

A Packersnél hiszik, hogy a hamarosan 32 éves tackle még mindig képes All-Pro szinten játszani, azonban arról nem szabad megfeledkezni, hogy az utóbbi két évben sérülések miatt csak bő 600 snapen tudott pályára lépni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!