Connect with us

Hír

A Packers nem cseréli el David Bakhtiarit

A napokban felröppentek a pletykák, hogy a Jets szeretné megszerezni David Bakhtiarit a Packerstől, hiszen nem áll valami jól tackle-ökből. Azt már akkor is megjegyeztük, hogy a Packers számára már csak pénzügyileg sem érné meg túlzottan elcserélni a veterán támadófalembert, és most a general manager Brian Gutekunst is megerősítette, hogy nem fogják elpasszolni Bakhtiarit – írja az ESPN.

“Nem fogjuk elcserélni Davidot. Tudom, hogy voltak erről pletykák, de gyorsan tudjuk is le ezt az egészet ennyivel, ez nem fog megtörténni.”

A Packersnek márciusban még akár logikus is lehetett volna elcserélnie Bakhtiarit, legalábbis pénzügyi szempontból, azonban akkor átalakították az alapfizetését és a roster bónuszát aláírási bónusszá, ami ha elméletben nem is zárta ki 100 százalékig a cserét, de a gyakorlatban azért igen, így ugyanis összesen 38 millió dollárnyi halott pénzt kellene benyelnie a csapatnak két év alatt (idén is 19 milliót és jövőre is).

A Packersnél hiszik, hogy a hamarosan 32 éves tackle még mindig képes All-Pro szinten játszani, azonban arról nem szabad megfeledkezni, hogy az utóbbi két évben sérülések miatt csak bő 600 snapen tudott pályára lépni.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x