Connect with us

Hír

Bakhtiarira is kivetné hálóját a Jets?

A Jets idén alaposan felvértezte magát, hogy elindítson egy Super Bowl runt. A védelem tavaly is elit volt, a támadókhoz pedig érkezett Aaron Rodgers, ami hatalmasat lendíthet az egységen. Az egész terv rákfenéje viszont a tackle poszt lehet, ahol nem áll valami jól a gárda: Duane Brown már 38 éves és jelenleg is sérüléssel küzd, Mekhi Becton az utóbbi két évben egyetlen meccsen tudott pályára lépni és nem érkeztek túl jó hírek felőle a táborból sem, a csere Billy Turner, Max Mitchell duó pedig ugyan cserének minőségi, de kezdőnek egy contender csapatban már inkább problémaforrás.

Szóval a csapatnál gondolkodnak a lehetséges alternatívákon, és felmerült Rodgers egykori játszópajtása és nagyon jó barátja, a packersös David Bakhtiari – írja Armando Salguero. Az irányító még be is jelölte az egyébként nem erről, hanem a 17-es számú elkapóiról szóló Insta sztorijában Bakhtiarit (a saját fenekén).

A probléma a pénzügyekkel van. Nem a Jets oldalán, hiszen Rodgers lemondott 35 millióról, így az ő szemszögükből meg lehetne oldani a dolgot, inkább Green Bayben okoz ez problémát. Ugyanis Bakhtiarinak még két évre szól a szerződése, ráadásul elég sok garantáltat tartalmaz. Összesen 38 millió dollárnyi halott pénzt kellene benyelnie a csapatnak két év alatt (idén is 19 milliót és jövőre is). Idén egyébként spórolnának 2,25 milliót, de ez a kevésbé fontos szám az egyenletben.

Persze nem elképzelhetetlen, hogy van olyan ajánlat, amire igent mondana a Packers. Tovább bonyolítja viszont a helyzetet, hogy a Rodgers-cserében a Jets a 2024-es első- vagy második körét küldi Green Bay-be, de egyelőre még nem tudni melyiket, így egyelőre nem is cserélheti el egyiket sem a csapat. Egy harmadik kör pedig vélhetően nem lenne elég ennyi halott pénz benyelésére.

Habár a jövő évi $20 milliós fizetését így megspórolná a Packers, amely valamilyen szinten egy újjáépítésbe kezdett, és a 32 éves Bakhtiari sem tudott egészséges maradni az utóbbi két évben, így végülis nem elképzelhetetlen, hogy nem lenne annyira magas az ára, mint elsőre gondolnánk. Esetleg ha a Jets garantálja az első körös picket Rodgersért és bedobja a második körét Bakhtiariért, azon már lehet elgondolkodnak Green Bayben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!