Connect with us

Hír

A Patreon helyett itt van az FK! +

Négy éve ilyenkor indítottuk el a Patreon oldalunkat, ami végülis lehetővé tette, hogy a Fűzővel kifelé! fennmaradjon – enélkül a mai vagy akár akkori formájában már nem létezne az oldal. Ennek az előfizetéses rendszernek köszönhetően ketten is gyakorlatilag főállásban tudjuk előrevinni az FK!-t és meg tudtuk tartani a szerkesztőbrigád nagy részét mellékállásban. A következő lépcső pedig most jött el, így leváltjuk a Patreont és egy saját előfizetéses rendszert alakítottunk ki, ez lett az FK!+. 

A tartalomgyártásban nagy változást nem fogtok tapasztalni rövid távon, de ha minden jól megy szeretnénk a jövőben bővülni, hogy minél több, minél jobb kontentet tehessünk közzé. Viszont úgy gondoljuk, hogy felhasználói élményben javítani tudunk az eddigieken, például azzal, hogy nem kell majd folyamatosan újra bejelentkezni, hanem jóval tovább megjegyzi az adataitokat a rendszer, így kényelmesebb lesz az olvasás.

Az árakon is csak pár tíz forintot változtattunk a magas infláció ellenére, az eddigi nettó 1500 és 3500 forint (tehát bruttó 1905 és 4445) helyett mostantól bruttó 1990 és 4490 forintért éritek el az Előfizető, illetve a Támogató csomagjainkat. Ezek mellett pedig bevezettünk egy Reklámmentes csomagot is 2990 forintos áron – amit szintén sokan hiányoltatok.

Ezzel kapcsolatos fontos tudnivaló, hogy céges hátteret tekintve ukrajnai székhelyű vállalkozásunk van, így törvényileg csak UAH pénznemben érkezhet a befizetés, szóval ne lepődjetek meg, hogy így jelenik majd meg a számlátokon – illetve azon sem, hogy a feltüntetetthez képest bankoktól függően néhány százalékkal eltérő összeget von le a magasabb banki átváltási árfolyam miatt. Mindezzel együtt forinthoz szerettük volna kötni az előfizetést, hogy az árfolyam-ingadozás senkit se érintsen hátrányosan.

Előfizetni a prémium cikkekből közvetlenül vagy az FK+ menüpont alatt tudtok. Itt megtaláljátok egyébként a profilotok is a számlákkal együtt, illetve itt tudjátok csatlakoztatni a Discord fiókotokat is. Ezt minden Támogatónak ajánljuk, hiszen Discordon fog menni minden kommunikáció az extra szolgáltatások, mint például flag foci, közös meccsnézés, mock draft kapcsán – plusz elég jó közösség is alakult itt ki a Támogatók közt.

Az előfizetés egy hónapra szól és ezt követően automatikusan megújul, lemondásra a “Profilom” menüpont alatt van lehetőség. Ebben az esetben az utolsó befizetéstől számított egy hónapig továbbra is élvezheted annak minden előnyét.

Az FK!+ a mai naptól aktiválódik, mostantól minden prémium cikk csak ezen keresztül érhető el az oldalon. Ugyanakkor a Patreon-oldalunkat (https://www.patreon.com/fuzovelkifele) csak augusztus 30-án szüntetjük meg, ahová addig is feltöltjük az új prémium cikkeinket – így az augusztusban ott előfizetők mindenképp elolvashatják az összes augusztusi tartalmunkat.

Itt az oldalon mostantól nem lehet bejelentkezni a Patreon fiókkal, de nincs is rá szükség, hiszen már egyik korábbi cikk sincs Patreonhoz kötve. Így viszont értelemszerűen új regisztrációra van szükség az új rendszerhez, amit az Előfizetésnél nagyon gyorsan meg tudtok tenni, mindössze felhasználónévre, email címre és jelszóra van szükség hozzá.

Ezen kívül létrehoztunk egy GYIK, azaz Gyakran Ismételt Kérdések részt is, aminek elolvasását szintén ajánljuk, ha bármi kérdésetek lenne az előfizetési folyamattal kapcsolatban. Ha bármi további kérdés felmerül, természetesen állunk rendelkezésetekre a fuzovelkifele@gmail.com címen is.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
cd334
cd334
10 months ago

Jól látom, hogy a fantasy ligákhoz már nem lesz elég az alap előfizetés? Ha jól értem arra extrán kell fizetni, vagy prémium előfizetés kell hozzá?

katonadani
Reply to  cd334
10 months ago

így van.
ha minden jól megy holnap jön a jelentkezés.

WildCard
WildCard
10 months ago

Mivel nem vagyok otthon az ilyenekben: a Patreon fiókunk és FK előfizetésünk automatikusan megszűnik?

katonadani
Reply to  WildCard
10 months ago

a fiók biztosan nem, hiszen már content creatorokak is támogathatsz.
ha előfizetsz az FK!+ra, akkor ajánljuk a Patreon lemondását, de mivel aug30 megszüntetjük a Patreonon az FK!-t, így meg kell szűnnie ott az előfizetésnek

Kopi3.14
Kopi3.14
10 months ago

És akkor a remek hír, patreonnal nem tudok belépni, nincs is rá opció. Még jó, hogy egész hónapra lett ott elöfizetve.

Zotya
Zotya
10 months ago

Hú, ez most így elég hirtelen, semmiből jött változás!
3 kérdésem is van:
1) Jól észlelem: augusztus hátralévő részében a prémium cikkeket már csak patreonon keresztül lehet olvasni? :O
(azóta látom, hogy e-mailben is jönnek a cikkek)

2) A fizetési lehetőségek körét tervezitek még bővíteni? Leginkább Apple Pay vagy Paypal érdekelne.

3) Egyébként miért Ukrajnában alapítottatok céget? :D

Tibor Cseh
Tibor Cseh
10 months ago

Ha már nem kell tejelni a patreonnak,lehetne árat is csökkenteni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x