Connect with us

Hír

A Patreon helyett itt van az FK! +

Négy éve ilyenkor indítottuk el a Patreon oldalunkat, ami végülis lehetővé tette, hogy a Fűzővel kifelé! fennmaradjon – enélkül a mai vagy akár akkori formájában már nem létezne az oldal. Ennek az előfizetéses rendszernek köszönhetően ketten is gyakorlatilag főállásban tudjuk előrevinni az FK!-t és meg tudtuk tartani a szerkesztőbrigád nagy részét mellékállásban. A következő lépcső pedig most jött el, így leváltjuk a Patreont és egy saját előfizetéses rendszert alakítottunk ki, ez lett az FK!+. 

A tartalomgyártásban nagy változást nem fogtok tapasztalni rövid távon, de ha minden jól megy szeretnénk a jövőben bővülni, hogy minél több, minél jobb kontentet tehessünk közzé. Viszont úgy gondoljuk, hogy felhasználói élményben javítani tudunk az eddigieken, például azzal, hogy nem kell majd folyamatosan újra bejelentkezni, hanem jóval tovább megjegyzi az adataitokat a rendszer, így kényelmesebb lesz az olvasás.

Az árakon is csak pár tíz forintot változtattunk a magas infláció ellenére, az eddigi nettó 1500 és 3500 forint (tehát bruttó 1905 és 4445) helyett mostantól bruttó 1990 és 4490 forintért éritek el az Előfizető, illetve a Támogató csomagjainkat. Ezek mellett pedig bevezettünk egy Reklámmentes csomagot is 2990 forintos áron – amit szintén sokan hiányoltatok.

Ezzel kapcsolatos fontos tudnivaló, hogy céges hátteret tekintve ukrajnai székhelyű vállalkozásunk van, így törvényileg csak UAH pénznemben érkezhet a befizetés, szóval ne lepődjetek meg, hogy így jelenik majd meg a számlátokon – illetve azon sem, hogy a feltüntetetthez képest bankoktól függően néhány százalékkal eltérő összeget von le a magasabb banki átváltási árfolyam miatt. Mindezzel együtt forinthoz szerettük volna kötni az előfizetést, hogy az árfolyam-ingadozás senkit se érintsen hátrányosan.

Előfizetni a prémium cikkekből közvetlenül vagy az FK+ menüpont alatt tudtok. Itt megtaláljátok egyébként a profilotok is a számlákkal együtt, illetve itt tudjátok csatlakoztatni a Discord fiókotokat is. Ezt minden Támogatónak ajánljuk, hiszen Discordon fog menni minden kommunikáció az extra szolgáltatások, mint például flag foci, közös meccsnézés, mock draft kapcsán – plusz elég jó közösség is alakult itt ki a Támogatók közt.

Az előfizetés egy hónapra szól és ezt követően automatikusan megújul, lemondásra a “Profilom” menüpont alatt van lehetőség. Ebben az esetben az utolsó befizetéstől számított egy hónapig továbbra is élvezheted annak minden előnyét.

Az FK!+ a mai naptól aktiválódik, mostantól minden prémium cikk csak ezen keresztül érhető el az oldalon. Ugyanakkor a Patreon-oldalunkat (https://www.patreon.com/fuzovelkifele) csak augusztus 30-án szüntetjük meg, ahová addig is feltöltjük az új prémium cikkeinket – így az augusztusban ott előfizetők mindenképp elolvashatják az összes augusztusi tartalmunkat.

Itt az oldalon mostantól nem lehet bejelentkezni a Patreon fiókkal, de nincs is rá szükség, hiszen már egyik korábbi cikk sincs Patreonhoz kötve. Így viszont értelemszerűen új regisztrációra van szükség az új rendszerhez, amit az Előfizetésnél nagyon gyorsan meg tudtok tenni, mindössze felhasználónévre, email címre és jelszóra van szükség hozzá.

Ezen kívül létrehoztunk egy GYIK, azaz Gyakran Ismételt Kérdések részt is, aminek elolvasását szintén ajánljuk, ha bármi kérdésetek lenne az előfizetési folyamattal kapcsolatban. Ha bármi további kérdés felmerül, természetesen állunk rendelkezésetekre a fuzovelkifele@gmail.com címen is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!