Connect with us

Hír

Zeke Elliott csak akkor kap 6 milliót a Patriotstól, ha elit szinten teljesít

Zeke Elliott nemrég aláírt egy évre a Patriotshoz maximum 6 millió dollárért. A hangsúly itt a maximumon van, ugyanis ha megsérül vagy gyengén teljesít, akkor ennek csak a töredékét fogja megkeresni.

A fénykorában top szinten teljesítő játékos mindössze egy 600 ezer dolláros aláírási bónuszt kapott, illetve az alapfizetése is csak alig több mint a veteránminimum (1,55 millió dollár), sőt ez 1 millió dollárra csökken, ha megsérül még az alapszakasz kezdete előtt. Emellett 50 ezer dollárt kap minden egyes meccs után, amin pályára lép, vagyis 850 ezer dollárral lesz gazdagabb, ha végigjátssza a szezont.

Emellett van még 3 millió dollárnyi ösztönzője. 300 ezer dollárt kap akkor, ha legalább a snapek 50 százalékán a pályán van és ez az összeg minden további 5 százalék esetén 300 ezerrel nő maximum 1,5 millió dollár értékig. Ugyanez igaz a scrimmage yardokra (elkapott és futott összesen): 300 ezret kap 975 yard után, majd további 300 minden további 125 yard után maximum 1,5 millió dollár értékben.

Összefoglalva az egykor a liga egyik legjobban kereső futójának minden meccsen pályára kell lépnie, legalább a snapek 70 százalékán játszania kell és 1475+ total yardot kell gyűjtenie ahhoz, hogy megkapja a szerződésében lévő 6 millió dollárt. Amikor legutóbb ilyen számokat hozott, akkor Pro Bowlba vagy All-Prónak választották.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group