Connect with us

Hír

A Patriots elkapója, a Colts tight endje és a Bears falembere is IR-en kezdi a szezont

Lementek a keretszűkítések, de természetesen az 53 fős rosterek mindig rugalmasak és folyamatosan változnak. Például azért, mert több játékost is IR-re kellett tenni, ami azt jelenti, hogy az első négy mérkőzést biztosan ki kell hagyniuk.

Így járt a Patriots másodéves elkapója, a tavalyi második körös Tyquan Thornton. Erre persze számítani lehetett, hiszen vállsérüléssel küzdött már egy ideje, most viszont biztossá vált, hogy legkorábban csak az 5. héten léphet pályára először. Így a Pats elveszti a sebesség elemét a támadósornak, hiszen DeVante Parker, Kendrick Bourne és JuJu Smith-Schuster sem épp erről a tulajdonságáról híres. Ők alkotják majd a kezdőt, a cserék közt pedig a két hatodik körös újoncot (Demario Douglas, Kayshon Boutte) találjuk.


A Bearsnél a guard Teven Jenkins került IR-re, aki lábsérülést szenvedett a nyáron. Az első négy meccset tehát ki kell majd hagynia, így a csapatnak át kell alakítania a támadófalát. A center Cody Whitehair lesz így a bal oldali guard, a helyét pedig Lucas Patrick veszi át a fal közepén.


A Coltsnak érdekes napja volt, hiszen előbb kivágták Isaiah McKenzie-t, így csak három elkapó volt a keretben. Aztán őt visszaigazolták, ezzel együtt pedig IR-re tették a tight end Jelani Woodsot. A nagydarab, főleg elkapásokban jeleskedő tight endtől sokan breakout évet vártak, de ha így is lesz, arra várni kell legalább egy hónapot.


A Titansnél az elkapó Kyle Phillips került sérültlistára egy előszezonban összeszedett nyavalya miatt. Ő volt az elsőszámú csere, így ismét elég vékony lesz a csapat a poszton DeAndre Hopkins és Treylon Burks mögött, akiket Nick Westbrook-Ikhine egészíthet ki háromelkapós felállásokban.


A Dolphins védelmének nincs szerencséje idén a sérülésekkel, hiszen Jalen Ramsey után most egy újabb CB-t vesztettek el Keion Crossen személyében, aki az edzésen sérült meg és olyan komoly a dolog, hogy idén már nem léphet pályára.


A Commandersnél a tavalyi második körös védőfalember Phidarian Mathis került IR-re egy vádlisérülés miatt, így neki is legalább négy meccset kell kihagynia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!