Connect with us

Hír

Joe Burrow ismét edzésbe állt!

Jó hírt kaptak a Bengals szurkolók tegnap, Joe Burrow ugyanis bő egy hónap után most először ismét részt vett a csapat edzésén. Egyelőre nem tudni biztosan, hogy a korábbi 1/1-es ott lesz-e a pályán az alapszakasz első fordulójában, de a helyzet minimum biztató.

Ja’Marr Chase szerint Burrow-nak nem kellene játszania a szezon elején

Burrow még július végén sérült meg, a vádlijával akadtak problémák. Akkor csak annyit lehetett tudni, hogy több hetes kihagyás vár rá, ami a legrosszabb esetben hat hét is lehet, vagyis a sérülés belelógott volna az alapszakaszba. Nem sokkal később a csapattárs Ja’Marr Chase borzolta azzal a kedélyeket, hogy Burrow-nak szerinte nem kellene játszania a szezon elején és akár az első négy meccset is nyugodtan kihagyhatja, ha így 100 százalékosan tér vissza.

Ezekhez képest most úgy tűnik, hogy a QB-nak szerencséje volt és jó eséllyel játszani fog az első héten. Addigra mondjuk nem ártana egy új szerződést adni a liga egyik legjobbjának, nehogy végül húzzon egy Lamar Jacksont (a Ravens irányítója a rossz nyelvek szerint tavaly már játszhatott volna a szezon vége felé, de új szerződés nélkül nem akart 70-80 százalékosan pályára lépni).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group