Connect with us

Hír

A Vikings kivágta N’Keal Harryt, Terry McLaurin rehabja mégsem halad olyan jól

Két napja írtuk, hogy Terry McLaurin lábujja megsérült a Ravens elleni előszezonmeccsen, de az akkori riportok szerint nem volt súlyos az elkapó sérülése. Most azonban Adam Schefter arról számolt be, hogy a várakozásokkal ellentétben több hetes kihagyás vár a támadóra és erősen kérdéses, hogy ott lehet-e a Commanders kezdőjében a Cardinals elleni szezonnyitón. A hiányában Curtis Samuellel és Jonah Dotsonnal kell megoldania Sam Howellnek.

A fővárosi csapattal ellentétben a Jets jó híreket kapott, ugyanis a várakozások szerint bevethető lesz az első héten Allen Lazard. A Packers korábbi elkapója egy kisebb vállsérülést szedett össze még a gárda szerdai edzésén, de a főedző Robert Saleh szerint nem kell aggódni. Ellenben a pass rusher Carl Lawsonnak elég súlyos hátproblémái vannak és kérdéses, hogy bevethető lesz-e az alapszakasz kezdetén.


A Vikings kivágta a Patriots korábbi első körös elkapóját, N’Keal Harryt. A támadó négy év alatt 64 elkapásból 714 yardot és öt TD-t jegyzett, jó eséllyel nem fognak kapkodni utána a csapatok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!