Connect with us

Hír

Aaron Rodgers szombaton bemutatkozik a Jetsben

Aaron Rodgers legutoljára 2018-ban lépett pályára az előszezonban (akkor is csak 5 snapet játszott), azóta viszont csak az oldalvonal mellől nézte előbb a Packers, idén pedig a Jets összecsapásait. Most szombaton viszont ismét játszani fog majd a preseasonben, ami egyben azt is jelenti, hogy bemutatkozik új csapata színeiben – írja a New York Post.

New York-i rangadó lesz egyébként a MetLife Stadiumban, hiszen a Jets a Giantsszel mérkőzik meg magyar idő szerint szombat éjféltől.

A négyszeres MVP irányító pályára lépése egyben azt is jelenti minden bizonnyal, hogy a kezdők nagy része is játszani fog az irányítóval együtt, így például az első két előszezon-meccset kihagyó másodéves elkapó, Garrett Wilson is ott lehet majd a gyepen. A nagyobb kérdés persze nem vele vagy a skill személyzettel van, hanem a támadófallal, ami még okozhat problémákat Rodgers és a támadósor számára.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2023-08-21 07:28

Szerintem Rodgers emel majd az O line teljesítményén, nagyon várom már az igazi meccseket, idén az AFC-ben három erős csoport is lesz, nyilván mindig várom a saját csapatom szereplését, fejlődését is, idén ez nem ígérkezik könnyűnek, de nem lehetetlen. Az O line valójában nálunk nagyon aggasztó, meg persze hiányzik egy wr1, de ez lassan már megszokott. És be kell látni, hogy nem vagyunk vonzóak jelenleg, nehéz még egy vagy beválik vagy nem, kifakult sztárt is megkaparintanunk. Enélkül pedig semmi esély valós áttörést elérni, nincs az élmezőnyben egyetlen csapat sem amelyiknek nincs meghatározó game changer skill playere. Enélkül marad a szürke középmezőny, jó esetben.

Rodgers egymaga SB contenderré teszi a Jetst. Tehetséges roster, pár klasszissal, pár meglehetős veteránnal, nagy elvárásokkal, úgyhogy most meg lehet mutatniuk. Nyilván hosszú az út a pohártól a szájig, de az esély adott náluk.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x