Connect with us

Hír

A Cowboys az egész idényre elvesztette újonc LB-jét, slot cornert igazolt a Panthers

A Cowboysnak komoly sérüléssel járt a Seahawks elleni előszezonmeccse, ugyanis az egész szezonra elvesztették újonc linebackerüket, DeMarvion Overshownt térdszalag-szakadással – írja minden releváns forrás. A védő az első negyedben próbálta szerelni a futó Zach Charbonnet-t, de a lába kibicsaklott közben.

Overshown-t a harmadik körben draftolta a Cowboys és a beszámolók alapján elég jó edzőtábora volt, akár a harmadik számú LB posztot is megcsíphette volna Leighton Vander Esch és Damone Clark mögött, ami a két kezdő sérülékenysége miatt akár sok játékidőt is biztosíthatott volna számára. Így viszont még vékonyabb lett az egység, Jabril Coxnak és Devin Harpernek kell leginkább készen állnia a bevetésre.


A Panthers mindeközben leigazolta a veterán slot corner Troy Hillt – írja az NFL Media. A 32 éves védő a Rams és a Browns csapatait erősítette korábban, tavaly Los Angelesbe visszatérve 12 mérkőzésen szerepelt. A korábbi draftolatlan játékos ismeri új védőkoordinátorát, hiszen Ejiro Evero 2017 és 2020 között a Rams stábjának tagja volt – a safetyket, majd a secondaryt edzette.

Carolinában feltehetőleg Jeremy Chinn játssza majd a slot corner szerepet, de ő eléggé hibrid játékos, így nem ártott mögé/mellé egy klasszikusabb slot CB, még ha Hill már túl is van a zeniten.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!