Connect with us

Hír

A Cowboys az egész idényre elvesztette újonc LB-jét, slot cornert igazolt a Panthers

A Cowboysnak komoly sérüléssel járt a Seahawks elleni előszezonmeccse, ugyanis az egész szezonra elvesztették újonc linebackerüket, DeMarvion Overshownt térdszalag-szakadással – írja minden releváns forrás. A védő az első negyedben próbálta szerelni a futó Zach Charbonnet-t, de a lába kibicsaklott közben.

Overshown-t a harmadik körben draftolta a Cowboys és a beszámolók alapján elég jó edzőtábora volt, akár a harmadik számú LB posztot is megcsíphette volna Leighton Vander Esch és Damone Clark mögött, ami a két kezdő sérülékenysége miatt akár sok játékidőt is biztosíthatott volna számára. Így viszont még vékonyabb lett az egység, Jabril Coxnak és Devin Harpernek kell leginkább készen állnia a bevetésre.


A Panthers mindeközben leigazolta a veterán slot corner Troy Hillt – írja az NFL Media. A 32 éves védő a Rams és a Browns csapatait erősítette korábban, tavaly Los Angelesbe visszatérve 12 mérkőzésen szerepelt. A korábbi draftolatlan játékos ismeri új védőkoordinátorát, hiszen Ejiro Evero 2017 és 2020 között a Rams stábjának tagja volt – a safetyket, majd a secondaryt edzette.

Carolinában feltehetőleg Jeremy Chinn játssza majd a slot corner szerepet, de ő eléggé hibrid játékos, így nem ártott mögé/mellé egy klasszikusabb slot CB, még ha Hill már túl is van a zeniten.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gyeek
gyeek
2023-08-21 12:35

Múlt héten szegény Overshown még oda-vissza, fel és alá ment mint a cirkáló rakéta, hajtott nem csak azért hogy a kezdőbe kerülhessen, de a 0-ás mezt is szerette volna, erre most két ACL szakadásból övé az egyik. Sajnálnivaló baleset, mert újoncként sajnos nagyon fontos lett volna neki ez az első év, Jabril Cox ugyanebben a helyzetben volt, mutatott újoncként életjeleket, aztán ő is benyelt egy ACL-t, vagy achillesz szakadást vagy valami hasonló durvát. Szóval Overshown nagy érvágás, simán kezdőként számoltak vele az eddigi munkája alapján.

Egyéb megjegyzésként idebiggyeszteném, hogy Damone Clark nem sérülékeny, ha bármi akkor inkább ennek az ellenkezője. Tavaly drafton az 5. körig csúszott 2-3. körös projekcióként gerincsérv miatt. Gerincfúziós beavatkozást hajtottak végre rajta, papíron az első évében pályára se tudott volna lépni, ehhez képest visszatért és újonchoz képest jól is játszott.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x