Connect with us

Minden ami NFL

Aki nélkül összedől minden – AFC North

Az NFL franchise-ok minden évben arra törekszenek, hogy egy jól felépített tornyot alkossanak, amit nagyon nehéz ledöntenie az ellenfeleknek vagy külső tényezőknek. Azonban minden egyes csapatnál vannak olyan játékosok, akiknek az elvesztése minimum alapjaiban rengeti meg ezt a tornyot, ami adott esetben össze is dőlhet ennek az egy építőkockának a kihúzásával – mint a közismert Jenga játékban. Legújabb sorozatunkban ezeket a játékosokat keressük, most épp az AFC Northban. 

Értelemszerűen szinte mindegyik csapatnál az irányító állna az első helyen egy ilyen listán, szóval őket most kivesszük az egyenletből és csak a nem-irányítókra koncentrálunk. Legtöbb esetben persze a legnagyobb sztárok lesznek a válaszok a kérdésre, de figyelembe kell venni a mélységet a posztokon, illetve a rendszer felépítését is.

Baltimore Ravens

Támadósor

Bár a támadósor jelentős átalakuláson megy keresztül, így nehéz levonni a következtetést, hogy ki lesz a legfontosabb, de az elég biztosnak tűnik, hogy Ronnie Stanley kiesése lehet az egyik legfájdalmasabb. Különösen annak tudatában, hogy a bal oldali tackle a legjobb passzblokkoló a támadófalban és Todd Monken támadókoordinátor érkezésével a passzjátékon lesz az igazi hangsúly. Tavaly sérülésből visszatérve is a liga legjobbjai között volt. A támadófal többi tagja inkább futásnál remekel, így Stanley lehet a kulcs mindenre.

Az egész offseason a Ravens elkapók megénekléséről szólt, de én mégis úgy gondolom, hogy a célpontok közül Mark Andrews kiesése érintené Lamar Jacksont a legérzékenyebben. A kiváló tight end már évek óta a pálya közepén egy megbízható célpont, aki a Red Zone-ban is félelmetes. A kiesése pedig hatással lehet az összes játékosra, mivel ő képes horizontálisan és vertikálisan is megnyitni a pályát, a többieknek pedig rengeteg területet biztosíthat.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Előfizető
havonta
1990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Előfizetek
Reklámmentes
havonta
2990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Előfizetek
Támogató
havonta
4490 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
Az éves FK! fantasy bajnokságra sem kell külön fizetned
Előfizetek

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!