Connect with us

Hír

Megsérült Marlon Humphrey és Treylon Burks is, veszélyben a szezonkezdetük

Rossz híreket kapott a Ravens, a Titans és a Falcons is.

Baltimore-ban a csapat legjobb cornerbackje (aki egyben a liga egyik legjobbja is), Marlon Humphrey szenvedett lábfej-sérülést, amit meg is kell műteni, így Ian Rapoport információi szerint körülbelül egy hónap kihagyás vár rá, ami azt jelenti, hogy az első egy-két fordulóban várhatóan nem léphet majd pályára.

A 27 éves, korábbi első körös, Pro Bowler és All-Pro játékos nagyon fontos tagja a Ravens secondaryjének, nélküle elég vékony az egység Rock Ya-Sinnel, Brandon Stephensszel, Arthur Maulettel, Jalyn Armour-Davisszel, Damarrion Williamsszel és Kyu Kellyvel.


Tennessee-ben nagy volt az ijedtség, amikor a tavalyi első körös elkapó Treylon Burkst kiskocsival kellett levinni a pályáról a tegnapi edzés során. A helyzet végül nem olyan súlyos, mint először gondolták, ugyanis Ian Rapoport információi szerint csak az LCL szalag sérült a térdében, az ACL és az MCL nem, így csak pár hét kihagyásra és rehabilitációra van szüksége. Ez azt jelenti, hogy reményeik szerint ott lesz majd a szezonnyitón a pályán.

Burks tavaly sérülésekkel tarkított újonc szezonjában mindössze 444 yardig és egy touchdownig jutott, idén mindenképp többet várnak tőle a Titansnél. Ha nem lenne bevethető a szezon elején, akkor DeAndre Hopkins mellett Nick Westbrook-Ikhine és Kyle Phillips lehetne a két kezdő elkapó.


Atlantában kevésbé fontos játékos, de komolyabban sérült meg: a belső támadófalember Matt Hennessy a teljes idényre kidőlt, már IR-re is rakta a csapat.

A 2020-as harmadik körös játékos az utóbbi három évben 22 meccsen kezdett a csapatban center és guard poszton, azonban már idén azért dratolta a Falcons a második körben Matt Bergeront, hogy átvegye a helyét bal oldali guardként. Ez így minden bizonnyal meg is történik már a szezon kezdetén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!