Connect with us

Hír

Brock Purdy a 49ers első számú irányítója

A 49ers közzétette az első, papíron nem hivatalos depth chartját, amely a várakozásoknak megfelelően Brock Purdyt jelölte meg első számú irányítóként. Ugyanakkor egyelőre nincs döntés a második számú QB kilétéről, Sam Dardnold és Trey Lance között teljesen nyitott a verseny, míg Brandon Allen a negyedik a listán.

A 2022-es draft Mr. Irrelevantja tavaly 10 meccsen lépett pályára, ebből nyolcszor kezdőként. Ez idő alatt 66,5 százalékos pontossággal 1943 yardot, 16 TD-t és négy INT-t passzolt, valamint volt öt extra dobása és hét turnovert érő labdája. A 49ers extrán sikeres volt és egészen az NFC-döntőig menetelt a fiatalt irányítóval, ahol viszont Purdy összeszedett egy csúnya könyöksérülést, ami megpecsételte a csapat sorsát. Szerencsére a rehabilitációja jól haladt és a várakozások szerint már az első héten ő fogja vezetni a támadósort.

A csereposzt már érdekesebb. A riportok szerint Sam Darnold folyamatosan jobban teljesített a holtszezonban az egyre inkább bust Lance-nél, és nagyon úgy tűnik, hogy már csak elveszíteni tudja a QB2 szerepkört. Mivel Purdy jó eséllyel nem lép pályára az előszezonban, így a két irányító élesben meccselheti le a párharcot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!