Connect with us

Hír

Christian Wilkins idén már nem kap új szerződést

A Miami három napja hosszabbított a védőfalember Zach Sielerrel, aki egy 3 éves, 38,65 millió dolláros szerződést kapott a csapattól. Akkor azt írtam, hogy “érdekes lépés ez a Dolphinstól, a csapat ugyanis már Sieler új szerződése előtt is 32 millió dollárral lépte túl a 2024-es fizetési plafont. Nem lehetetlen így sem hosszabbítani Wilkinsszel, de nem is lesz olyan egyszerű kiosztani egy 20+ millió dolláros szerződést”. Mint most kiderült, olyannyira nem egyszerű, hogy nem is fog új szerződést kapni a korábbi első körös iDL, legalábbis nem idén.

Hosszabbított védőfalemberével a Dolphins, de nem Christian Wilkinsszel

“Tettünk egy ajánlatot, amit fairnek gondoltunk. Nem lett belőle megállapodás, így most már a szezonra koncentrálunk. Majd utána visszatérünk rá”

– mondta a general manager Chris Grier (via Palm Beach Post).

Wilkins 2019-ben 1/13-asként került a ligába. Az első két szezonja közepesre sikerült, az utóbbi két idényben viszont már Pro Bowl közeli szinten teljesített. Futás ellen a liga krémjéhez tartozik, de az elmúlt években pass rush-ban is egyértelműen fejlődött, a piaci értéke akár évi 20+ millió dollár is lehet, pláne ha idén is jól teljesít. Elképzelhető azonban, hogy ezt a pénzt nem a Dolphinstól kapja meg.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x