Connect with us

Hír

Cornert szerzett a Steelers, futót igazolt a Vikings

Tegnap kellett 53 fősre szűkíteni a rostereket, ami azt jelenti, hogy rengeteg használható játékos került ilyen-olyan okból lapátra. Ennek megfelelően a csapatok bele is kezdtek egy minipiacba, több érdekes igazolás is történt az elmúlt bő fél napban.

A Steelers leigazolta a corner Desmond Kinget, írja Ian Rapoport. A 28 éves védő nem egy óriási sztár, de képes stabilan átlag feletti teljesítményre. Tavaly 17 meccsen játszott a Texansban, 13-szor volt kezdő, két INT, nyolc leütött passz és 10 negatív yardos szerelés került a neve mellé. Jó eséllyel elég sok szerepet fog kapni Pittsburgh-ben is.


A Vikings mélyítette a futóposztot a veterán Myles Gaskinnel. A támadó karrierje első három szezonjában 34 meccsen lépett pályára a Dolphinsban, tavaly viszont csak négy mérkőzésen kapott szerepet. Második-, inkább harmadik számú futónak jó lesz.


A Bengalsnál kötött ki az előszezon utolsó meccsén 305 passzolt yardot és négy total TD-t jegyző Will Grier. A 28 éves irányító egyelőre csak a gyakorlócsapatba írt alá, de Joe Burrow állapotával kapcsolatban még mindig sok a kérdőjel, így nem kizárt, hogy a szezon elején Grier lesz a csere Jake Browning mögött.


Korábbi első körös busttal mélyíti a támadófalát a Bills, ugyanis a csapat leigazolja Germain Ifedit. Sokat nem kell tőle várni, de csere RT-ként és a speciális egységben lehet némi haszna.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!