Connect with us

Hír

Cornert szerzett a Steelers, futót igazolt a Vikings

Tegnap kellett 53 fősre szűkíteni a rostereket, ami azt jelenti, hogy rengeteg használható játékos került ilyen-olyan okból lapátra. Ennek megfelelően a csapatok bele is kezdtek egy minipiacba, több érdekes igazolás is történt az elmúlt bő fél napban.

A Steelers leigazolta a corner Desmond Kinget, írja Ian Rapoport. A 28 éves védő nem egy óriási sztár, de képes stabilan átlag feletti teljesítményre. Tavaly 17 meccsen játszott a Texansban, 13-szor volt kezdő, két INT, nyolc leütött passz és 10 negatív yardos szerelés került a neve mellé. Jó eséllyel elég sok szerepet fog kapni Pittsburgh-ben is.


A Vikings mélyítette a futóposztot a veterán Myles Gaskinnel. A támadó karrierje első három szezonjában 34 meccsen lépett pályára a Dolphinsban, tavaly viszont csak négy mérkőzésen kapott szerepet. Második-, inkább harmadik számú futónak jó lesz.


A Bengalsnál kötött ki az előszezon utolsó meccsén 305 passzolt yardot és négy total TD-t jegyző Will Grier. A 28 éves irányító egyelőre csak a gyakorlócsapatba írt alá, de Joe Burrow állapotával kapcsolatban még mindig sok a kérdőjel, így nem kizárt, hogy a szezon elején Grier lesz a csere Jake Browning mögött.


Korábbi első körös busttal mélyíti a támadófalát a Bills, ugyanis a csapat leigazolja Germain Ifedit. Sokat nem kell tőle várni, de csere RT-ként és a speciális egységben lehet némi haszna.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2023-08-30 20:52

Úgy kellet nekünk Gaskin, mint sántának púp a hátára egy falat kenyér.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x