Connect with us

Hír

Kihagyja a szezont a Texans tavalyi első körös támadófalembere

A Texans tavaly 1/15-re draftolta a Texas A&M guardját, Kenyon Greent, amit nem tartottunk a legjobb lépésnek már akkor sem. Azóta egy borzalmas újonc éven van túl, most pedig sérültlistára tették a houstoniak még a keretszűkítés előtt, ami azt jelenti, hogy az egész 2023-as szezont ki kell hagynia – írja az ESPN. Greennek a válla sérült meg a Texans utolsó előszezon-mérkőzésén, ezért kell kiülnie az egész évet.

A Texansnál igyekeztek mindent elkövetni, hogy egy jó fal legyen az újonc CJ Stroud előtt, de azért akadtak bukkanók az úton. Persze Laremy Tunsil egy elit left tackle, ez rendben is van, ahogy a veterán guard Shaq Mason is. A másik szélen Tytus Howard épp sérüléssel bajlódik, így cseréltek a Cardinalsszal Josh Jonesért, aki ugyan mutatott biztató jeleket néha, de egyáltalán nem bizonyított opció. Guard poszton ugyebár Kenyon Green most sérült meg, a helyére hoztak egy másik Greent, Kendricket a Steelerstől, de tőle nem sokat lehet várni, tekintettel arra, hogy Pittsburghben már fullbackként kísérleteztek vele.

Sőt, a Saints elleni meccsen még a center Juice Scruggs is összeszedett egy kisebb húzódást, a helyére pedig nincs pótlása a csapatnak – hacsak nem alakítják át az egészet, megy be Green centernek és Josh Jones guardnak. Hirtelen a csapat egyik erősségéből nagy kérdőjel lett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!