Connect with us

Érdekességek

Félelmetes belegondolni, kikről maradt le Trey Lance miatt a 49ers

A 49ers mindössze egy 2024-es negyedik körös pickért elcserélte Trey Lance-t a Cowboyshoz. A 2021-ben 1/3-as irányító ezzel hivatalosan is minden idők egyik legnagyobb bustja lett, akinek az árából kis túlzással bajnokcsapatot építhetett volna a 49ers.

BREAKING: Trey Lance a Cowboysé!

Lance három év alatt csak négyszer volt kezdő és 2-2-es mérleget ért el, szó szerint semmilyen hatása nem volt a csapat teljesítményére vagy draftpozíciójára. Ehhez képest a 49ers feláldozta érte az 1/3-as picket 2021-ben, illetve egy-egy első kört a következő két drafton, valamint egy 2022-es harmadik körös cetlit. Nézzük, kiket húzhatott volna ezekkel a csapat.

A 2021-es class nagyon erős volt, de a legtöbb jó játékos már kiment volna a csapat eredeti helyén. Ha irányítót nézünk, akkor Lance-nél 1/12-re Mac Jones bőven jobb opció lett volna, bár Jimmy Garoppolónál/Brock Purdynél nem biztos, hogy több hozzáadott értéke lenne. Ellenben a Cowboys pont a 49ers pickjével vitte ki a pass rusher Micah Parsonst, míg egy választással később az OT Rashawn Slater kelt el.

A 2022-es draftot még nehéz megítélni, de az 1/29-en elérhető játékosok közül mondjuk az elkapó Christian Watson reális lehetett volna, idén pedig szintén az 1/29-cel be lehetett volna húzni mondjuk a corner Joey Portert. De még ha ezt a két cetlit el is engedjük, a 49ers már csak azzal sokkal beljebb lenne, ha a felcsere után az 1/3-mal kiviszi mondjuk az elit elkapó Ja’Marr Chase-t, a korszakos tight end tehetség Kyle Pittset, a top corner Patrick Surtaint vagy az OT Penei Sewellt.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pedro44
Pedro44
9 months ago

Ez olyan félelmetes mint egy bors napilap

DBook90
DBook90
9 months ago

Ez egy elég értelmetlen cikk. Mi lett volna ha.. Slater biztos nem jött volna Trent miatt, Parsons szintén nem Warnerék miatt stb

bjeela
bjeela
9 months ago

Már Filccel is beljebb lettek volna.
Elképzelni is rossz, mit hozott volna ki belőle Shanahan, főleg lábon.

ThySoul
ThySoul
9 months ago

Mondjuk eddig se amiatt bukták az SB esélyeket mert szar a keret, hanem mert nem volt értelmes/egészséges QB

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x