Connect with us

Hír

Hazugság volt A szív bajnokai!

A szív bajnokai (2009) minden idők egyik legsikeresebb és legnépszerűbb amerikai focis filmje, amiért például Sandra Bullock Oscar-díjat is kapott. Az alkotás a támadófalember Michael Oher történetét meséli el, aki a gettóból eljutott az NFL-be, köszönhetően többek között az őt még tinédzserként örökbe fogadó fehér család támogatásának. Azonban úgy tűnik, hogy ez az egész történet egy nagy hazugság.

Az ESPN információi szerint a már visszavonult Oher egy 18 oldalas beadványban azt állítja, hogy Sean és Leigh Anne Tuohy soha nem fogadták őt örökbe, hanem átverték és mindössze a gyámságuk alá helyeztették, aminek köszönhetően üzleti megállapodásokat köthetnek a nevében (vagyis a kárára nyerészkedhettek). A korábbi játékos szerint ő semmit nem kapott A szív bajnokai filmes jogai után, miközben a család milliókkal lett gazdagabb. Sőt Leigh Anne Tuohy csak azért nevezte nyilvánosan a fogadott fiának, hogy ezzel több támogatót szerezhessen a különböző alapítványainak és projektjeinek.

A bírósági beadványból az is kiderül, hogy Oher csak 2023 februárjában jött rá arra, hogy igazából soha nem volt a Touhy család tagja. Az ügyvédje szerint már ezt megelőzően sem volt felhőtlen a viszony Oher és a család között, ugyanis a játékos nehezményezte, hogy a filmben butának állítják be, és azt sem értette, hogy miért ő az egyetlen “családtag”, aki semmit nem kapott a jogdíjakból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group