Connect with us

Hír

Zöld utat kapott Zach Ertz

Az orvosok engedélyezték Zach Ertz visszatérését a futballpályára, írja Mike Garafolo. A Cardinals tight endje tavaly elszakította az ACL-ét, eddig egyáltalán nem edzett, de most jó esély van arra, hogy a szezon kezdetére bevethető állapotba kerüljön.

A 31 éves Ertz az Eagles második köröse volt még 2013-ban. Egészen a 2021-es idény közepéig volt a csapat tagja, ahol többek között háromszor lett Pro Bowler, nyert egy bajnoki címet és egymás után ötször is 800+ yardot jegyzett (a legjobb szezonja 2018-ban volt, amikor 116 elkapásból 1163 yard és nyolc TD került a neve mellé, előbbi NFL-rekord egy tight endtől). Végül a fizetési plafon és Dallas Goedert miatt távoznia kellett Philadelphiából 2021-ben, és mindössze a hatodik körös újonc cornerback Tay Gowantért és egy 2022-es ötödik körös pickeért cserébe lett a Cardinals játékosa még a trade határidő előtt.

2021-ben 11 meccsen 574 yardot és három TD-t szerzett új csapatában, tavaly pedig 10 mérkőzésen 406 yard és négy TD került a neve mellé.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x