Connect with us

Hír

Hét év után visszavonul a Bills falembere

A Bills júniusban igazolta le a veterán OT Brandon Shellt egy évre, aki jó eséllyel a csapat első számú cseréje lehetett volna Spencer Brown és Dion Dawkins mögött, pláne Tommy Boyle sérülése után. A támadó viszont kedden nem vett részt a csapat edzésén, és mint kiderült azért, mert hét év után befejezi a pályafutását.

Shell 2016-ban került a ligába, a Jets választotta ki az ötödik körben. Soha nem volt egy sztár, ennek ellenére másodéves korától kezdve rendre 700-800 snapen volt a pályán és nem is volt különösebben rossz. Négy évet töltött a Jetsben, majd két évig volt a Seahawks játékosa, tavaly pedig a Dolphins adott neki lehetőséget. A 2022-es idényben 13 meccsen lépett pályára, 11-szer volt kezdő és a támadósnapek 72 százalékán volt a pályán. Ez idő alatt két sacket és 40 nyomást engedett, ami nem valami jó, cserébe viszont remekül blokkolt futáshoz.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
2023-08-16 08:56

Minden évben van pár ilyen szemétláda, aki úgy tesz, mintha számíthatna rá a csapat, majd vár augusztus közepéig, amikor már a finomhangolás kezdeti szakaszában vannak a csapatok, és azt mondja, hogy léptem. Ilyenkor nem lehet valamiféle szankciót életbe léptetni? Az más, ha mondjuk edzésen kettétörik egy 38 éves játékos lábát vagy diagnosztizálnak valakinél egy súlyos betegséget, de júniusban még minden oké volt, most meg megunta? Érdekes. Szóval az ilyet azért szankcionálnám, és nem annyival, hogy akkor nem kapja meg ezt vagy azt a pénzt, ami a szerződése szerint járt volna neki. Mert mi van, ha mondjuk a szezonkezdet előtt négy O falember jelenti be, hogy meggondolta magát? Pénzt nem kapnak, de tönkrevágnak egy teljes csapatot… Szerintem egy viszonylag rutinos játékos tudja, hogy mikor vonul vissza, mikor elég. Az elég érdekes, ha pár nap alatt jut arra az elhatározásra, hogy nem akarja folytatni… Úgy, hogy ott a teljes holtszezon, majdnem fél év gondolkodási ideje volt. Ez így nem kóser.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x