Connect with us

Hír

Kyle Shanahan nem izgul a 3. körös rúgójának gyenge teljesítménye miatt

Soha nem egyszerű egy rúgónak, ha magasan választják ki a drafton – óriási rajta a nyomás, mindenki árgus szemekkel figyeli és azonnal érkezik a kemény kritika, ha rosszul teljesít. Ezt nem mindenki tudja kezelni (lásd a korábbi második körös Roberto Aguayo) és úgy tűnik, hogy egyelőre a 49ers harmadik körös újonca, Jake Moody is közéjük tartozik, de a főedző Kyle Shanahan nem aggódik a helyzet miatt.

Cserben hagytam mindenkit – a Robert Aguayo portré

“Szerencsétlen a helyzet, mert tudom, milyen nagy nyomás nehezedik rá. Igen, kihagyott két rúgást, de az edzésen remekel, minden próbálkozását belövi. Szerintem nincs miért aggódni”

– mondta a főedző (via San Francisco Chronicle).

Moody a csapat első előszezonmeccsén háromszor próbálkozhatott rúgással. Az extráját belőtte, ugyanakkor mind a két mezőnygólkísérletét kihagyta, ráadásul egész csúnyán. Az 58 yardos kísérletével még nem is lenne gond, az a legtöbb rúgó esetében lutri (bár egy harmadik köröstől valahol elvárás), de 40 yardról azért illett volna értékesíteni a kísérletet.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
10 months ago

“Soha nem egyszerű egy rúgónak, ha magasan VÁLASSZÁK ki a drafton…”
Talán választják…
Az meg, hogy egy 58 yardos FG-t beverjen egy újonc rúgó, szerintem akármilyen előkelő helyen választották is ki, nem elvárás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x