Connect with us

Hír

Hosszabbított másik linebackerével is a Bengals

A Bengals idén tavasszal újraigazolta a lejáró szerződésű linebacker Germaine Prattet (3 évre $20,25 millióért), most pedig a másik kezdő linebackerével, Logan Wilsonnal is hosszabbított – írja Ian Rapoport. A szerződés négy évre szól és maximum $37,25 milliót kereshet Wilson ez idő alatt.

A 27 éves játékost a Bengals a 2020-as draft harmadik körében választotta ki, tehát idén a szerződése utolsó évébe lépett – ehhez toldottak hozzá még négy esztendőt. Tavaly 15 meccsen kezdett és 123 tackle fűződött a nevéhez mindössze 6 elhibázott szerelés kíséretében. Futás és passz ellen is jól teljesített, egy jó kis játékossá nőtte ki magát.

Ugyan érdekes lehet, hogy két linebackerét is megfizette a Bengals, ketten együtt keresnek annyit évente, mint a poszt legjobbjai, és elég jó párost is alkotnak. Az is érdekes lehet, hogy Joe Burrow és Tee Higgins előtt kapott szerződést, de ennek semmi jelentősége, ez nem prioritási lista, egyszerűen ez volt az egyszerűbb tárgyalás, vele volt a legkönnyebb és leggyorsabb megegyezni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!