Connect with us

Hír

Hat meccsre eltiltották a Chiefs pass rusherét és a Seahawks elkapóját is

Az NFL tegnap Alvin Kamara mellett két játékost is eltiltott, mert vétettek a Magatartás Szabályzat ellen. Mindkettejüket hat mérkőzésre meszelték el. 

Egyikük a Chiefs idén igazolt pass rushere, Charles Omenihu. Őt tavaly januárban, akkor még a 49ers játékosaként tartóztatták le kapcsolaton belüli erőszak miatt. A Texans korábbi ötödik körös játékosa 2021-ben a szezon közben került San Franciscóba, tavaly rotációs szerepben (a védősnapek 54 százalékán volt pályán) jól teljesített a telített védőfalban, 62 nyomást generált, ami majdnem duplája volt karrierje eddigi legjobbjának.

A 49ersben Kris Kocurek védőfaledző kezei alatt gyakran felvirágoznak a pass rusherek, Omenihunak pedig ez egy két éves $16 milliós szerződést jelentett Kansas Cityben. Hiányában George Karlaftis mellé az újonc Felix Anudike-Uzomah-nak kell fellépnie.


Omenihu mellett a Seahawks 2021-es második körös elkapóját, Dee Eskridge-et is eltiltották hat meccsre. Őt is kapcsolaton belüli erőszak miatt tartóztatták le februárban, gyermeke anyját bántalmazta a vádak szerint, majd peren kívül megegyeztek a felek. Eskridge-nek mindössze 17 elkapás, 122 yardja és egy TD-je van 20 meccses karrierje során, nem sok vizet zavart eddig, és várhatóan már nem is fog, ugyanis a posztjára draftolták Jaxon Smith-Njigbát az első körben, így elkönyvelhetjük bustnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!