Connect with us

Hír

Hosszabbított sérült védőjével a Patriots, futót igazolt a Saints

A Patriots már májusban IR-re tette a linebacker Raekwon McMillant egy Achilles-sérül miatt, aki így biztosan nem lép pályára idén. Enne ellenére a csapat hosszabbított a védővel, aki így 2024-ben is a csapat tagja lesz, állítja Field Yates. A Dolphins korábbi második körös LB-je 2021-től erősíti a Patriotst, első évét teljesen kihagyta sérülés miatt, de 2022-ben jól játszott.

A Colts leigazolta a safety Ronnie Harrisont. A Jaguars 2018-ban harmadik körös védője karrierje során 67 meccsen lépett pályára és 45-ször volt kezdő. Az elmúlt három idényben a Brownst erősítette, tavaly 16 meccsen 23 tackle-t, egy sacket és egy leütött passzt jegyzett.


A Bears szedte fel a waiverről a Falconstól kivágott Mykal Walkert. A 2020-ban negyedik körös linebacker már újoncként is egész nagy szerepet kapott, és a PFF elit coverage értékelést adott neki a szezon során, így bizakodóak lehettek a csapat szurkolói. Másodévesen megsérült, de tavaly kezdőnek számított, habár itt már koránt sem teljesített olyan jól. Ezzel együtt van benne kezdő potenciál, hasznos eleme lehet a Bears védelmének.


Kendre Miller térdsérülése után kissé vékony lett a futóposzt a Saintsnél, így a csapat leigazolta Darrel Williamst. A támadó karrierje első négy évét a Chiefsben töltötte, míg tavaly a Cardinalsban játszott. Nem egy különösebben jó játékos, pályafutása során 57 meccsen lépett pályára, de csak 1014 yardot futott 11 TD mellett

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!