Connect with us

Hír

Hurrikán, földrengés, Saints-győzelem Los Angelesben

Érdekes körülmények között rendezték meg az egyetlen vasárnapi előszezon-meccset, hiszen egy vihar miatt komoly figyelmeztetés volt érvényben Inglewood környékén, ahol a SoFi Stadium található, ahol a Saints és a Chargers mérte össze erejét. Előszezon-meccs révén akár törölhették is volna a találkozót, ám a közeli hurrikán ellenére végül megrendezték a mérkőzést – ráadásul közvetlen az összecsapás előtt még egy 5.0 erősségű földrengést is mértek a közelben.

Dennis Allen főedző is elég furcsának találta a körülményeket, mindezek tetejébe ugyan a SoFi nem néz ki nyitott stadionnak, technikailag annak számít, szóval villámlás esetén egy szünet is benne volt a dologban.

Mindenesetre megrendezték a találkozót, ahol az első negyedben hat támadásból két first downt és hat puntot láthattunk, szóval nem csodáljuk, ha valaki belealudt a történésekbe. Utána a Saints korábbi első körös pass rushere, Payton Turner harcolt ki strip-sacket, amit a Saints ki is használt az újonc Kendre Miller futott hatpontosával. A Szentek feltettek még két mezőnygólt a táblára, a Chargersnél pedig Easton Stick dobott egy intercetiont, majd futott egy TD-t, és volt még egy mezőnygóljuk is, így 13-10-es vendég vezetéssel mehettek pihenőre a felek.

A Saints a második félidőben nem szerzett TD-t, de a három mezőnygól elég volt a győzelemre, ugyanis a Chargers csak egy touchdownt tudott elérni, emellé kétszer is negyedik kísérletre mondtak csődöt, a legvégén pedig a győzelemért támadva interceptionnel értek véget a reményeik. Így 22-17-re a Saints diadalmaskodott.

Íme néhány highlight az NFL jóvoltából:

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!