Connect with us

Hír

Idén biztosan, jó eséllyel soha többet nem játszik már a Buccaneers kiváló centere

Ryan Jensen tavaly az edzőtáborban szenvedett súlyos térdsérülést (elszakadt az ACL, MCL, PCL szalagja és a meniszkusza is, plusz még egy csontja is eltört), amit akkor nem műttetett meg annak reményében, hogy a rájátszásra visszatérhet majd. Ez így is lett, pályára lépett a wild card körös vereség során, azonban úgy tűnik rossz döntés volt a műtét kihagyása, hiszen most komplikációk léptek fel a térde kapcsán, ami miatt a Buccaneers már IR-re is tette. Ez azt jelenti, hogy idén biztosan nem játszik már, és minden bizonnyal soha többet nem fog pályára lépni az NFL-ben – írja Ian Rapoport.

A mára már 32 éves Jensent 2013-ban még a Ravens választotta ki, majd 2018-tól erősítette a Buccaneers csapatát és ha elit nem is volt, egyértelműen a liga jobb centerei közé tartozott, keménysége miatt pedig nagyon kellemetlen ellenfélnek számított. Tavaly írt alá egy három éves $39 milliós hosszabbítást, hogy egyben maradjon Tom Brady előtt a fal, amire végül nem került sor. Ebből a $39 millióból $26,5 milliót meg fog keresni, pedig csak egyetlen meccsen tudott pályára lépni.

Az idei évre való tekintettel vele együtt sem nézett ki valami jól a Bucs támadófala, nélküle meg aztán tényleg katasztrófa lehet az egész. Ahogy tavaly, úgy idén is Robert Hainsey fog kezdeni a helyén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!